به گزارش خبرنگار مهر، در جشنواره امسال علاوه بر نمایش فیلمهای مسابقه، پنج بخش استادان عروسکها (کوهودمن و بری پروز)، نسل نو (توت، زاراملا و شفیعی) ، استادان فردا، مروری بر آثار سینمای آثار دور، همسران پویانما (هالاس و بچلور) برگزار میشود. در بخش نمایش ویژه جشنوارهها نیم قرن کار و اندیشه، نادیدنیهای هفتم، بررسی مدرسه انیمیشن گوبلن، جستوجو درگذشته، روشنا، پویانمایی و صلح را برگزارمیشود.
ما هر روز دو نشست برگزار خواهیم کرد که شامل نشست زیباییشناسی پویانمایی سه بعدی رایانهای، نقش پویانمایی در جلوههای سه بعدی، راهکارهای مناسب جهت تولید پویانمایی بلند در سینمای ایران و بررسی انیمیشن تهران 1500 و بررسی نقاط ضعف و قوت در تولید موسیقی برای آثار پویانمایی در ایران میشود.
در جشنواره کارگاه آموزشی با موضوع پویانمایی کتابخانهای خواهیم داشت که با حضور 12 مهمان خارجی و 35 مربی کانون برگزار میشود که این مهمانان خارجی از کشورهای لبنان، ترکیه و افغانستان هستند تا تحت آموزش قرار گیرند و در کشورهای خودشان به ارائه این اطلاعات بپردازند.
بازار ملی پویانمایی تهران از 16 تا 19 اسفندماه در موسسه فرهنگی هنری صبا آغاز به کار میکند که 40 شرکت پویانمایی در این بازار حضور دارند. چهار فیلم سینمایی ایرانی متقاضی شرکت در جشنواره بودند که در این بین فقط فیلم "قلب سیمرغ" پذیرفته شده است. در بخش مسابقه 75 فیلم از ایران پذیرفته شده و فیلمهای منتخب بینالمللی که در این جشنواره به نمایش درمیآید 700 جایزه جهانی را از آن خود کردند. در بخش فیلمهای منتخب ایران 22 فیلم اکران میشود.
در مدت برگزاری جشنواره سالن شماره یک سینما فلسطین در 34 سانس، سالن شماره سه 30 سانس و سالن شماره دو 30 سانس را به جشنواره اختصاص میدهند که مجموعا 258 سانس سینما و 53 سانس از نمایش سالهای قبل نمایش فیلم دارند. سینما سپیده 34 سانس، سینما تک موزه هنرهای معاصر 25 سانس و نمایشهای ویژه کودک در دو سالن شرق و غرب تهران با 20 سانس به نمایش فیلم خواهند پرداخت.
شهر همدان و استان مازندران هر کدام 30 سانس و مشابه جدول تهران به نمایش فیلم خواهند پرداخت. به لحاظ سانسبندی جشنواره پویانمایی بیشتر از جشنواره انسی است و ما با انتخاب فیلمهای شاخص داخلی و خارجی قصد داریم سطح سلیقه مخاطب را بالا ببریم که از این میزان 85 درصد مخاطبان ما کودک هستند و ما در هیچ سانسی تکرار فیلم نداریم.
نظر شما