۱۳ اسفند ۱۳۸۹، ۱۳:۱۴

فراتی خبر داد:

تدوین سند راهبردی حضور روحانیت در دهه چهارم انقلاب

قم - خبرگزاری مهر: دبیر علمی همایش روحانیت و انقلاب اسلامی گفت: سند راهبردی حضور روحانیت در دهه چهارم انقلاب تدوین و تقدیم رهبر معظم انقلاب می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، عبدالوهاب فراتی در مراسم اختتامیه همایش روحانیت و انقلاب اسلامی که در سالن همایش‌های پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی دفتر تبلیغات اسلامی برگزار شد، در سخنانی اظهار داشت: امیدواریم این همایش گام مثبتی برای تحلیل روحانیت قلمداد شود، نتیجه این همایش و پنل‌های علمی در قالب یک سند راهبردی برای حضور روحانیت در دهه چهارم انقلاب تدوین خواهد شد و تقدیم رهبر معظم انقلاب می‌شود.

وی اظهار داشت: از زمان مشروطه که روحانیت با نمادهای جدیدی مواجه شد، درباره روحانیت داوری‌هایی صورت گرفت که واقعیت نداشت.

وی با بیان اینکه همایش روحانیت و انقلاب اسلامی از نظر کیفی در سطح بسیار خوبی برگزار شد، بیان داشت: در همایش روحانیت و انقلاب اسلامی ۴۰ نفر سخنرانی کرده و مباحث بسیار خوبی را مطرح کردند. 
 
رئیس پنل «روحانیت در عرصه جهان اسلام و بین الملل» همایش روحانیت و انقلاب اسلامی نیز در ادامه مراسم با بیان اینکه پنل تخصصی روحانیت در عرصه جهان اسلام و بین الملل؛ ظرفیت‌ها و راهبرد‌ها در سطح کیفی خوبی برگزار شد، اظهار داشت: در این پنل در ارتباط با حضور روحانیت در عرصه بین الملل محور تقریب مورد توجه قرار گرفت و تاکید بر این شد که حوزه باید به امر تقریب اهتمام ویژه‌ای داشته باشد و امر تقریب در بدنه حوزه فرهنگ سازی شود.

حجت الاسلام  محمدجعفر علمی با اشاره به ظرفیت بالای روحانیت در عرصه بین الملل، خاطرنشان کرد: علما توجه داشته باشند که راه برای حضور روحانیت در عرصه بین الملل هیچگاه بسته نیست و آن‌ها باید از این فرصت‌ها به خوبی استفاده کنند.

وی با اشاره به ظرفیت‌ها و راهبرد‌ها ادامه داد: در بخش دیگی از جلسه این پنل تاکید ویژه‌ای بر این نکته صورت گرفت که ظرفیت روحانیت فقط شامل طلاب ایران نیست بلکه ظرفیتی است که شامل تمام طلاب جهان اسلام است.

رئیس «پنل روحانیت، تبلیغ و فرهنگ دینی» همایش روحانیت و انقلاب اسلامی نیز در این جلسه در سخنانی اظهار داشت: در پنل روحانیت، تبلیغ و فرهنگ دینی بر حضور روحانیت در عرصه‌های تاثیرگزار فرهنگی تاکید شد.

حجت الاسلام سید علی ذوعلم با بیان اینکه در این پنل محور تحول حوزه بحث بسیاری شده است، خاطرنشان کرد: به نظر می‌رسد که حوزه علمیه هنوز روح حاکم به شکل گیری یک تمدن را در درون خود تعمیق نداده است، حوزه نیاز به یک بازتولد دارد.

وی با بیان اینکه در این نشست تخصصی نسبت به ضرورت پرداختن حوزه به آینده نگری بحث شد، یادآور شد: آینده نگری و مدیریت آینده و ضرورت پرداختن حوزه به آینده از بحث‌های کلیدی این پنل بود.
کد خبر 1266308

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha