به گزارش خبرنگار مهر در همدان حجتالاسلام حمید محمدی ظهر دوشنبه در نشستی با مدیران و کارشناسان مؤسسات قرآنی استان همدان با بیان اینکه باید توسعه فرهنگ قرآنی مدنظر قرار گیرد، اظهار داشت: تحقق این امر در گرو شناخت قرآن، ایمان به قرآن و دارا بودن رفتار قرآنی است.
وی با بیان اینکه تحقق رفتار قرآنی نشان دهنده نتیجهبخش بودن شناخت از قرآن است، اظهار داشت: باید تعادل بین این سه اصل برقرار شود.
جامعنگری در فعالیتهای قرآنی ضروری است
حجتالاسلام محمدی جامعنگری در فعالیتهای قرآنی را ضروری دانست و با بیان اینکه باید با توجه به اقتضائات زمان و شرایط روحی جوانان روشهای جدیدی را برای توسعه فعالیتهای قرآنی به کار گیریم، گفت: هزاران شبکه اینترنتی و ماهوارهای تهاجم همه جانبه علیه جوانان را هدف قرار دادهاند که باید سدی در برابر این تهاجمات ایجاد کنیم.
وی با تأکید بر اینکه فعالیتهای قرآنی باید جاذبه داشته باشد، گفت: قرآن با معارف در عقل و با هنرش در قلبها نفوذ میکند.
قائم مقام وزیر و رئیس مرکز هماهنگی توسعه و ترویج فعالیتهای قرآنی کشور با تأکید بر اینکه قرآن مملو از اعجاز است، اظهار داشت: قرآن از زبان اختصاصی بهرهمند است و در اوج بلاغت عرب نازل شده است.
قرآن معجزه جاری خاتم پیامبران است
حجتالاسلام محمدی در ادامه به معجزات پیامبران اولوالعزم اشاره کرد و با بیان اینکه معجزات این بزرگواران در عصر خودشان دفن شد، اظهار داشت: معجزه پیامبر اکرم(ص) از جنس بیان و کتابت است و به عنوان معجزه جاری وجود دارد.
وی با تأکید بر اینکه باید بتوانیم معجزه قرآن را به نسل جدید بشناسانیم، گفت: باید فضایی فراهم کرد تا معارف قرآن در قالبهای جدید عنوان شود.
وی با بیان اینکه نباید از اصول سنتی خود دست برداریم، اظهار داشت: در حال حاضر سنت مباحثه که از سنتهای قدیمی به شمار میرود، در برخی از کشورها از سنتهای نو محسوب میشود.
قائم مقام وزیر و رئیس مرکز هماهنگی توسعه و ترویج فعالیتهای قرآنی کشور با تأکید بر توسعه مؤسسات قرآنی در جامعه گفت: پخش فیلمهای قرآنی مانند یوسف پیامبر، سطح معنویت مردم را در کشورهایی که این فیلم به نمایش درآمد افزایش داده است.
بزرگترین عمل به قرآن، تأسیس جمهوری اسلامی در کشورهاست
حجتالاسلام محمدی با بیان اینکه بزرگترین عمل به قرآن، تأسیس جمهوری اسلامی در کشورها است، گفت: آموزش زبان قرآنی باید از دوران کودکی مدنظر قرار گیرد.
وی در پایان از برگزاری جشنوارههای قرآنی در 15 استان در سال جاری خبر داد و با بیان اینکه همدان از برگزاری این جشنواره محروم بود، اظهار داشت: در سال آینده 22 جشنواره ملی و بینالمللی قرآنی برگزار میشود که همدان باید برگزارکننده یکی از این جشنوارهها باشد.
نظر شما