به گزارش خبرنگار مهر در تبریز، رئیس جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی پیش از ظهر چهارشنبه در آیین افتتاح مرکز درمان ناباروری و تحقیقات سلولهای بنیادی آذربایجان گفت: این مرکز نمونه ای مجهز است که می تواند علاوه بر استان های همجوار پاسخگوی کشورهای همسایه به ویژه جمهوری آذربایجان، ارمنستان و منطقه قفقاز نیز باشد.
احمد فرشبافیان تصریح کرد: این مرکز در راستای تمرکز زدایی از مراکز درمانی و رساندن خدمات درمانی خاص به دیگر مناطق کشور افتتاح و در اختیارمردم قرار می گیرد.
وی با بیان اینکه درمان ناباروری در مراکز درمانی بخش خصوصی بیش از شش میلیون تومان است، اضافه کرد: نکته قابل تامل دیگر در راه اندازی این مرکز کاهش هزینه درمان در آن از 30 تا 45 درصد کمتر از مراکز درمانی خصوصی است که با همکاری جهاد دانشگاهی به صورت قسطی نیز فابل پرداخت خواهد بود.
فرشبافیان با اشاره به اینکه آمار طلاق در استان در حال حاضر 18 درصد بوده و میزان قابل توجهی از این طلاقها به دلایل مشکلات ناباروری است اظهار داشت: با راه اندازی این مرکز در تلاشیم تا به قشر مستمند و کم درآمد جامعه خدمتی کرده و به درمان و حل مشکلات سلامتی و خانوادگی آنها بپردازیم.
رئیس جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی با بیان اینکه مرکز درمان ناباروری و تحقیقات سلولهای بنیادی آذربایجان به عنوان حلقه ای از زنجیره علمی جهاد دانشگاهی که متکی به پژوهشکده تحقیقات رویان و مرکز تحقیقات ابن سینا است، خاطر نشان کرد: ادامه کار درمان ناباوری در این مرکز به مطالعه سلولهای بنیادی می انجامد که در آینده علمی کشور نیز موثر خواهد بود.
وی با بیان اینکه اقدامات اولیه راه اندازی مرکز درمان ناباروری آذربایجان از سه سال قبل مطرح شده بود، افزود: طی شش ماه گذشته با خرید تجهیزاتی لازم و تکمیل محل ساختمان این مرکز، مجوز راه اندازی آن اخذ شد؛ تیم پزشکی این مرکز جذب شده و بلافاصله با راه اندازی این مرکز خدمات با کیفیت و ارزان قیمتی به زوج های نابارور ارائه خواهند کرد.
برای خرید و راه اندازی این مجموعه 15 میلیارد ریال هزینه شده است.
سایت اصلی این مرکز در آینده نزدیک در منطقه شهرک باغمیشه تبریز درقطعه زمینی که از سوی استانداری آذربایجان شرقی به همین منظور اختصاص یافته است احداث خواهد شد.
گفتنی است، مرکز درمان ناباروی و تحقیقات سلولهای بنیادی آذربایجان با روش هایی مانندIUT (شستو و تزریق اسپرم به داخل رحم)،IVP (لقاح خارج از رحم)، GIFT (گذاشتن اسپرم شستشو شده و تخمک به ثلث خارجی لوله رحم)، Zift (گذاشتن تخمک لقاح شده به ثلث خارجی لوله رحم)، TEF ( انتقال جنین به ثلث خارجی لوله رحم)، میکروانجیکشن انجماد جنین و انجام اعمال لاپراسکوپی برای افزایش قابلیت باروری به منظور درمان بیمارانی که به مرکز مراجعه می کنند شروع به فعالیت کرد.
نظر شما