دكتر مرتضي خير آبادي در گفت و گو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر گفت : يكي از اهداف ايجاد نظام جامع ، كار آمد كردن منابع سازمان تامين اجتماعي است ، در حالي كه متاسفانه در حال حاضر منابع تامين اجتماعي به سبب برخي ناهماهنگيها و نيز هم پوشاني ها به درستي بكار گرفته نمي شود.
وي اظهار داشت : از زمان شروع به كار بيمه هاي اجتماعي بيش از 80 سال مي گذرد ، اما طبق آمار گرفته شده تنها 50 درصد مردم كشور زير پوشش اين بيمه قرار گرفته اند و در روستاها 90 درصد زير پوشش بيمه درمان بستري قرار دارند در صورتيكه روستاييان از خدمات درماني بخش سرپايي بي بهره اند و اين موضوعي است كه بايد در نظام جامع به بررسي آن پرداخت .
خيرآبادي با اشاره به ضعيف عمل كردن بخش حمايتي بيمه ها افزود : با وجود اينكه بودجه فراواني به بخش حمايتي اختصاص يافته است با اين حال 9 درصد از جمعيت كل كشور تحت پوشش اين بيمه قرار دارند و لايحه نظام جامع رفاه در ارزيابي و موفق عمل كردن بخش حمايتي مي تواند كمك وافري كند .
وي خاطر نشان كرد : در چند سال آينده با كمبودهايي در بخش صندوق تامين اجتماعي مواجه خواهيم شد و با وجود اينكه 25 درصد از بودجه جاري كشور علاوه بر منابع اختصاصي بنيادها و نهادها در اداره اين زمينه هزينه مي شود ، قرار شد با يك سياست راهبردي مناسب وهماهنگي بين ساختارها و از ميان بردن تداخل در وظايف دستگاهها نظام جامع رفاه و تامين اجتماعي را تشكيل دهيم .
خيرآبادي تاكيد كرد : بحث لايحه ساختار سازمان نظام جامع رفاه و تامين اجتماعي در مجلس راي موافق بسيار قابل توجهي آورد كه بزودي در صحن علني مجلس ارائه خواهد شد .
نظر شما