۱۳ فروردین ۱۳۹۰، ۱۰:۴۲

بازنگری در آراء-1/

سینگر: نباید چشم خود را به روی دیدگاههای درست رقیب ببندیم

سینگر: نباید چشم  خود را به روی دیدگاههای درست رقیب ببندیم

فیلسوف برجسته اخلاق و استاد فلسفه دانشگاه پرینستون با اشاره به اینکه جویا شدن نظر دیگران در مورد یک اثر تحقیقی باعث می‌شود تا دیدگاههای درست رقیب مورد غفلت قرار نگیرند، گفت: این شیوه نهایتاً به بهبود و تقویت کار پژوهشی منجر می‌شود.

دکتر پیتر آلبرت دیوید سینگر فیلسوف برجسته اخلاق و استاد فلسفه دانشگاه پرینستون در مورد ارائه تحقیقات و آثار خود پیش از انتشار به صاحبنظران برای بازنگری به خبرنگار مهر گفت: در اغلب موارد، فصول کتابهایم پیش از انتشار در سمینارها و همایشها ارائه می‌شوند و سپس به صورت کتاب درمی‌آیند.

وی تصریح کرد: بر این اساس فصول کتابهایم قبل از انتشار توسط سایر صاحبنظران مورد نقادی قرار می‌گیرند و آنها انتقادات و نظرات خود را راجع به آن مطالب اظهار می‌دارند.

مؤلف "اخلاق عملی" یادآور شد: علاوه بر این، تحقیقات و آثارم را گاهی پیش از انتشار به همکاران دانشگاهی نشان می‌دهم. در همایشها نیز با دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاهی در مورد آثار و تحقیقاتم بحث و گفتگو می‌کنم.

سینگر در مورد این موضوع که آیا این روش، استراتژی و شیوه مناسبی برای رفع اشکالات یک کار تحقیقاتی و پژوهشی و بهبود آن به شمار می‌رود نیز اظهار داشت: مطمئناً این شیوه و روش برای بهبود و تقویت یک اثر تحقیقاتی و پژوهشی مثمرثمر است. جویا شدن نظر دیگران باعث می‌شود تا دیدگاهها و نظراتی که ممکن است در مورد کار پژوهشی ما درست باشند مورد غفلت قرار نگیرند.

وی تأکید کرد: به عبارت دیگر جویا شدن نظر دیگران در مورد یک اثر تحقیقی باعث می‌شود تا دیدگاههای درست رقیب را نیز مورد غفلت قرار ندهیم و آنها را مورد توجه داشته باشیم.

پیتر آلبرت دیوید سینگر فیلسوف برجسته اخلاق و استاد فلسفه دانشگاه پرینستون امریکا است. او متخصص اخلاق عملی (کاربردی) است. مواجهه او با مسائل اخلاقی از رهگذر فایده‌گرایی اخلاقی است.

او مؤسس مرکز اخلاق زیستی در دانشگاه موناش استرالیا است. کتاب او با عنوان آزادسازی حیوانات از شهرت جهانی برخوردار است. علاوه بر این کتاب، اثر وی با عنوان "اخلاق عملی(کاربردی)" که در سال 1979 به نگارش درآمده از آثار قابل توجه در این حوزه به شمار می‌رود. او در این کتاب به نقد فلسفه جان استوارت میل پرداخته است.
 
بر اساس رویکرد اخلاق سینگر حمایت نکردن از کودکان فقیر در حال مرگ، با کشتن آدم‌ها تفاوت چندانی ندارد. او با همین نوع نگرش از فقیران حمایت می‌کند و راه‌حلی نیز برای از میان بردن فقر جهانی ارائه می‌دهد که بر مبنای کمک افرادی است که درآمدی بیش از نیاز خود دارند.
کد خبر 1279858

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha