به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سایت شهر ورزش، سید محمد آقامیر در نخستین نشست صمیمی خود با کارکنان این سازمان در سال 90 ضمن تبریک سال نو اظهار داشت: امیدوارم همانگونه که در دعای تحویل سال خواندیم حال و احوالمان دچار تغییر و تحولی اساسی شود و این تحول جز در سایه مثبت اندیشی به دست نخواهد آمد.
وی سپس نامگذاری سال 90 به نام "جهاد اقتصادی" را ناشی از بینش عمیق و ژرف رهبر فرزانه انقلاب خواند و گفت: تغییر رفتارها و خط مشیهای اقتصادی در سال جدید، خود، جهادی اقتصادی است که منجر به آبادانی کشور در همه عرصه ها خواهد شد. بدون تردید برای این آبادانی باید فشارها و مشکلات را پشت سر گذاشت، لذا مقام معظم رهبری از آن به جهاد تعبیر کردند.
آقامیر در ادامه به اقدامات سازمان ورزش شهرداری از ابتدای سال تاکنون اشاره کرد و گفت: به گواهی مدیران ارشد شهرداری تهران، در هیچ سالی بازسازی مجموعه های ورزشی، چنین با شتاب و عمیق انجام نشده است. دوستان ما در معاونت فنی و اجرایی از اوایل سال کمر همت بسته اند تا مجموعه های ورزشی را یکی پس از دیگری بازسازی نموده و آن را در اختیار شهروندان قرار دهند.
رئیس سازمان ورزش شهرداری تهران با بیان اینکه بوستان ولایت نمونه ای بی نظیر در کشور محسوب می شود، گفت: راه اندازی رشته هایی مهیج نظیر موتورسواری، کارتینگ، راپل، سوارکاری تفریحی و پاراگلایدردردستور کار قرار گرفته است. مطابق برنامه ریزی های انجام شده فاز اول این پروژه ورزشی 25 اردیبهشت ماه به اتمام می رسد.
وی سپس از اداره ایستگاه های تندرستی در قالب نهضت های داوطلبی سخن گفت و افزود: از این پس ایستگاه های تندرستی در قالب مدیریت محله ای و به صورت داوطلبانه اداره خواهد شد. اعتباری که در گذشته در بخش جذب مربیان هزینه می شد ، در سال جدید به برگزاری مسابقات، اعطای جوایز و ... در پایگاههای تندرستی تعلق خواهد گرفت.البته این موضوع با نظارت دقیق سازمان ورزش انجام می پذیرد.
رئیس سازمان ورزش شهرداری تهران از تخصیص 5 میلیارد تومان به ورزش محلات سخن گفت و افزود: این اعتبار در سه بخش تفریحات، ورزش بانوان و ورزش آقایان هزینه خواهد شد. برای این منظور ساماندهی کارشناسان ورزشی در محلات و توجیه شورایاران و شهرداران نواحی ضرورت دارد.
آقامیر در بخش دیگری از سخنان خود تأکید کرد: با برنامه های خوبی که پیش بینی کرده ایم حرفهای تازه ای برای مدیریت ورزش همگانی خواهیم داشت.
وی همچنین تقویت معنویات در ورزش و به خصوص نماز را مورد توجه قرار داد و گفت: ورزش یک معروف است و همانگونه که ما یکدیگر را به نماز خواندن به عنوان یک رفتار مطلوب دینی دعوت می کنیم باید در ورزش نیز چنین نگاه متعهد و دلسوزانه ای داشته باشیم. این دو مقوله یعنی "معنویت" و" ورزش"دو موضوع تفکیک ناپذیرند. لذا باید از این فرصت یعنی تلفیق ورزش و معنویت برای خدمت به جامعه و رشد و تعالی افراد بهره ببریم.
نظر شما