اولیاء علی بیگی در گفتگو با مهر یکی از مهم ترین دغدغه های خانواده ها و جامعه را در حال حاضر اشتغال دانست و گفت: می توان اشتغال را امروز یک موضوع مهم و حیاتی در کشور دانست که برای حل آن نیاز به بسیج همگانی امکانات و دستگاه ها به ویژه نهادهای مرتبط با آن است.
نایب رئیس کانون عالی شوراهای اسلامی کار کشور با تاکید بر اینکه نمی توان مسائل مرتبط با اشتغال و بیکاری جوانان را از طریق یک دستگاه حل کرد و چنین انتظاری درست نیست، اظهار داشت: همه دستگاه ها، بخش خصوصی، مجموعه های اقتصادی و سازمان ها موظف هستند تا در این رابطه برنامه ریزی کنند.
علی بیگی با تاکید بر لزوم انجام کار کارشناسی در مسئله بیکاری و اشتغال، افزود: به همان میزان که لازم است تا در زمینه ایجاد مشاغل جدید و فرصت های شغلی تلاش شود نیاز است تا از فرصت های شغلی موجود نیز صیانت شود.
این مقام مسئول کارگری کشور، ادامه داد: به دلیل اینکه امروز در کشور جوانان و کارجویان بسیاری هستند که نیاز به ورود در بازار کار دارند، وضعیت بیکاری نامطلوب است و می بینیم که در ساعات فعالیت روزانه و در زمان هایی که باید شاغلان در محیط کار خود باشند، افراد بسیاری در خیابان ها و بیرون از مراکز کاری هستند که نشان دهنده بیکاری بالا در جامعه است.
وی در این زمینه که دولت تصمیم گرفته است تا در سال جاری از طریق بکارگیری امکانات دستگاه ها و نهادهای مختلف 2 میلیون و 500 هزار فرصت جدید شغلی در کشور ایجاد کند، خاطر نشان کرد: تحقق چنین برنامه بزرگی نیازمند حمایت ملی همه امکانات و ظرفیت های کشور است.
به گفته نایب رئیس کانون عالی شوراهای اسلامی کار کشور، در کنار ادعاها و برنامه هایی که در مورد اشتغال زایی وجود دارد لازم است تا پشتوانه کارشناسی آن نیز بیان شود. از این طریق می توان قضاوت عادلانه تری از برنامه های اشتغال زایی کشور داشت.
علی بیگی تصریح کرد: چیزی که در شرایط فعلی وجود دارد و همه با آن مواجه هستیم این است که اشتغال و بیکاری به مرز بحران رسیده است و افراد بسیار زیادی هستند که نیازمند اشتغال و ورود به بازار کار هستند. اگر یک نگاه دقیقی در خانواده ها داشته باشیم حداقل یک نفر بیکار را در هر خانواده مشاهده می کنیم.
نایب رئیس کانون عالی شوراهای اسلامی کار کشور، اظهار داشت: اینکه گفته شود مشاغل جدیدی در کشور ایجاد شده است زمانی قابل قبول است که اولا برای مردم قابل لمس باشد و از سویی نیز بتوان آن را در رشد تعداد بیمه شدگان کشور مشاهده کرد.
وی ثبت آمار بیمه شدگان جدید را بهترین ملاک پذیرش ایجاد مشاغل جدید و شاغل شدن کارجویان دانست و گفت: بنابراین اگر مشخص شود که در این بخش ما با رشد تعداد بیمه شدگان مواجه هستیم، شغل جدید ایجاد شده است.
نظر شما