سهراب رضایی در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام این خبر افزود: هنوز مشخص نشده است که آیا دانشگاه پیامبر اعظم (ص) تبدیل به دانشگاه فرهنگیان می شود یا به طور کلی به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری واگذار می شود چون طبق تصمیم دولت در سال 1389 تمام آموزشکده های فنی و حرفه ای این دانشگاه به وزارت علوم واگذار شد.
رئیس دانشگاه پیامبر اعظم (ص) ادامه داد: البته هنوز استراتژی مشخصی از سوی وزارت علوم درباره آموزشکده های فنی و حرفه ای صورت نگرفته و این آموزشکده ها در ترم جاری نیز زیر نظر آموزش و پرورش فعالیت می کنند تا در ترمهای آینده درباره آنها تصمیم گیری شود.
براساس آخرین تصمیم گیری شورای عالی انقلاب فرهنگی، آموزشکده های فنی و حرفه ای وزارت آموزش و پرورش به وزارت علوم واگذار شده بود.
به گفته رضایی، یک هزار و 600 استاد با مدرک کارشناسی ارشد و دکترا در دانشگاه پیامبر اعظم (ص) مشغول به تدریس هستند.
وی با بیان اینکه ممکن است دانشگاه پیامبر اعظم پس از تشکیل دانشگاه فرهنگیان دیگر وجود خارجی نداشته باشد، گفت: از سویی ممکن است تمام این دانشگاه به وزارت علوم واگذار شود اما به هر حال هنوز تصمیمی از سوی وزارت آموزش و پرورش در این خصوص گرفته نشده است.
رضایی افزود: البته در بودجه بندی سال 1390، اعتبارات با نام مجتمع عالی پیامبر اعظم(ص) اختصاص یافته و نام دیگری جایگزین آن نشده بود.
رئیس دانشگاه پیامبر اعظم(ص) تاکید کرد: اما در سایر استانها مراکز تربیت معلم با همان فضاها و همان امکانات تبدیل به دانشگاه فرهنگیان می شود و قرار نیست مراکز قبلی منحل شوند.
نظر شما