۱۷ فروردین ۱۳۹۰، ۱۷:۳۶

پرتوی:

توسعه تحصیلات تکمیلی در استان زنجان ضروری است

توسعه تحصیلات تکمیلی در استان زنجان ضروری است

زنجان - خبرگزاری مهر: رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان گفت: با وجود تعداد کافی دانشگاه‌ها، پتانسیل و ظرفیت بالایی برای توسعه استان زنجان از لحاظ علمی وجود دارد.

به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، اصغر پرتوی عصر چهارشنبه در جمع خبرنگاران افزود: دانشگاه‌ها باید به‌همراه افزایش ظرفیت پذیرش دانشجویان برای توسعه امکانات لازم از قبیل هیئت علمی و گسترش تجهیز آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های آموزشی توجه ویژه‌ای داشته باشند که در این راستا خروج نیروهای علمی کارآزموده از دانشگاه‌ها راه‌های توسعه استان را بیش از پیش هموارتر خواهد کرد.

وی گفت: ایجاد فضاهای مناسب آموزشی یکی از راه‌های کمک به توسعه علمی و متعاقب آن توسعه استان است که در این راستا در دانشگاه آزاد اسلامی در طول دو سال اخیر حدود 60 هزار متر مربع فضای آموزشی، فرهنگی، پژوهشی و رفاهی به بهره‌برداری رسیده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی زنجان ادامه داد: این دانشگاه با افزایش تعداد رشته‌ها به 120 رشته و ارائه حدود هزار مقاله علمی، توانسته با ارتقای کیفیت آموزش و بالا بردن سطح علمی دانشجویان گام‌های بزرگی را در راستای توسعه علم و دانش در استان بردارد.

وی گفت: بهره‌برداری از پروژه‌های دانشکده برق، کامپیوتر و IT  و همچنین افتتاح خوابگاه بزرگ شهید آوینی با ظرفیت 600 نفر و تجهیز ده ها کارگاه و آزمایشگاه در راستای خدمات‌رسانی مناسب به دانشجویان از جمله مواردی است که دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان در راستای توسعه علمی استان در سال‌های اخیر انجام داده است.

پرتوی دریافت مجوز تاسیس مرکز تحقیقات بیولوژی توسط دانشگاه آزاداسلامی زنجان و انجام طرحهای تحقیقاتی در عرصه بیولوژی در این مرکز پژوهشی را برای توسعه علمی استان مثبت ارزیابی و خاطرنشان کرد: همه دانشگاه‌های استان علاوه بر تلاش برای رشد شاخص‌های کیفی آموزشی باید اقدام به برنامه‌ریزی به‌منظور افزایش پویایی علمی دانشجویان کنند که این امر به‌خودی خود موجب توسعه استان در عرصه‌های علمی خواهد شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی زنجان با اشاره به لزوم توسعه کمی و کیفی دانشگاه‌های استان، اظهار داشت: باید برنامه‌ریزی‌های موثری به‌منظور افزایش رشته‌های تحصیلی مورد تقاضا در دانشگاه‌های استان صورت گیرد.

پرتوی همچنین با تاکید بر لزوم ایجاد شرایط تحصیلات تکمیلی در دانشگاه‌های استان افزود: در زمان پیروزی انقلاب اسلامی تعداد دانشجویان استان 150 نفر بود که در حال حاضر این میزان با رشد چشمگیری به 70 هزار نفر رسیده است.

وی با یادآوری اینکه نزدیک به یک میلیون نفر در سال‌جاری در پشت کنکور سراسری مقطع کارشناسی ارشد متوقف می شوند، گفت: حداکثر ظرفیت پذیرش دانشجو در این مقطع حدود 10 درصد متقاضیان است و متوقف شدن حجم بالای متقاضیان در کنکور مقطع کارشناسی ارشد و متوسل شدن دانشجویان به خروج از کشور برای ادامه تحصیلات، مسئله‌ای است که در صورت غفلت مسئولان و متولیان امر، موجب وارد آمدن زیان به چرخه‌های اقتصادی، علمی و فرهنگی کشور خواهد شد.

کد خبر 1282860

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha