به گزارش خبرنگار مهر در بابل، سیف اله علی نیا عصر چهارشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه راه اندازی بیمارستان 320 تختخوابی آیت الله روحانی بابل اگر چه با تأخیر صورت پذیرفت ولی از ظرفیت بالایی برای خدمات بر خوردار است، افزود: آنچه موجبات نگرانی شهروندان را فراهم کرده بلا تکلیفی و عدم بهره برداری از بیمارستان سوانح و سوختگی این شهر بعد از سالها تکمیل است.
وی خاطرنشان کرد: از آنجایی که شهرستان بابل در زمینه خیرات و نیکوکاری الگو و پیشتاز است، بی توجهی در این بخش زنگ خطری خواهد بود برای چنین حرکتهای ارزشمندی در آینده و نکته مهمتر اینکه در دور دوم سفر ریاست جمهوری تجهیز این مرکز از مصوبات سفر بوده که عدم تحقق آن سؤال جدی همه شهروندان است.
علی نیا بیان داشت: شهرستان بابل از متخصصین برجسته پزشکی و از قابلیتهایی بر خوردار است که بهره برداری این مرکز را در همه زمینه ها فراهم می کند و چنانچه بخواهند از این بیمارستان غیر از سوانح و سوختگی استفاده کنند به طور حتم با هم اندیشی این امکان میسر خواهد بود.
وی با بیان اینکه این مرکز که به همت خیر بزرگ این شهر با اعتباری بیش از 150 میلیارد ریال شکل گرفت، افزود: به یقین بهره برداری به موقع از آن زمینه تشویق و ارج نهادن به اندیشه بزرگ خیرین را در پی خواهد داشت.
علی نیا افزود: بهره برداری نکردن از این بیمارستان که با هدف کاربری سوانح و سوختگی توسط خیر مرحوم موسی میناگر به طور زیبا و استاندارد احداث شده ضمن آنکه فرسودگی بنا را در پی خواهد داشت، کم توجهی به تفکر و عمل خیر خواهانه است.
سخنگوی شورای اسلامی شهر بابل بیان داشت: شهر بابل با توجه به حضور متخصصان برجسته و دانشگاه علوم پزشکی و همچنین مرکزیت جغرافیایی در حوزه استانهای شمالی این قابلیت را دارد که به بزرگترین قطب پزشکی و درمانی شمال کشور تبدیل شود.
نظر شما