یدالله اکبرزاده در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: کمیسیون تعزیرات ویژه گندم و آرد و نان شهرستان آمل، در این مدت پرونده تخلف، 90 واحد نانوایی را به علت کم فروشی و گرانفروشی مشمول پرداخت جریمه نقدی کرد.
وی افزود: تخلف صاحبان 52 واحد نانوایی در این شهرستان در سال گذشته به علت تعطیلی خودسرانه، در کمیسیون تعزیرات ویژه گندم و آرد و نان بررسی شد.
رئیس کمیسیون تعزیرات ویژه گندم و آرد و نان آمل تصریح کرد: در سال گذشته صاحبان 13 واحد نانوایی به علت عدم رعایت مسائل بهداشتی و11مورد هم فروش آرد سهمیه ای به کمیسیون تعزیرات ویژه گندم و آرد و نان شهرستان آمل فرا خوانده شدند.
اکبرزاده اضافه کرد: کمیسیون تعزیرات ویژه گندم و آرد و نان شهرستان آمل، درسال گذشته، صاحبان 19 واحد نانوایی در این شهرستان را به علت عدم حضور در واحدها، عدم رعایت ساعت پخت، عدم نصب تابلو و تغییر در نوع پخت مستحق تعزیر و پرداخت جریمه نقدی محکوم کرد.
وی با بیان اینکه در مجموع پرونده تخلف 271 واحد نانوایی متخلف در شهرستان آمل، سال گذشته در کمیسیون تعزیرات ویژه گندم و آرد و نان بررسی شد، گفت: این واحدها در مجموع به پرداخت بیش از 165میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شدند.
رئیس کمیسیون تعزیرات ویژه گندم، آرد و نان آمل با تاکید بر اینکه کیفیت در پخت نان یکی از دغدغه های جدی دولت و خواست مردم است گفت: این کمیسیون با جدیت و نظارت مستمر ماموران کمیسیون تعزیرات در جهت افزایش کیفیت نان مردم تلاش می کند.
اکبرزاده با اشاره به اینکه به علت کمی ماندگاری نان و پخت نامرغوب آن، متاسفانه بخش زیادی از نان مصرفی دورریز می شود، اضافه کرد: دورریز ضایعات نان در واقع سرمایه های کشور است که هزینه های زیادی به بارمی آورد.
وی، با اشاره به اینکه هم اکنون درشهرستان آمل حدود 407 واحد نانوایی شهری و روستایی وجود دارد یادآور شد: این شهرستان به لحاظ تعداد نانوای ها در مازندران در جایگاه سوم قرار دارد.
شهرستان آمل بیش از 370 هزار نفر جمعیت دارد.
نظر شما