۲۲ فروردین ۱۳۹۰، ۸:۴۹

کمالی در گفتگو با مهر:

صدا و سیمای خلیج‌فارس با توجه به تاریخچه فرهنگی مرکز برنامه می‌سازد

صدا و سیمای خلیج‌فارس با توجه به تاریخچه فرهنگی مرکز برنامه می‌سازد

مدیر کل صدا و سیمای مرکز خلیج‌فارس تاکید کرد این مرکز با توجه به تاریخچه غنی فرهنگی و تاریخی استان که کمتر مورد توجه قرار گرفته است، مبارزات مردم این منطقه با متجاوزان ایران زمین و ... سعی دارد برنامه‌های متنوعی در ساختارهای مختلف تولید کند.

وحید کمالی، مدیر کل صدا و سیمای مرکز خلیج‌فارس در پاسخ به این سئوال که برای ارتقای کیفی تولیدات نمایشی و مستند این مرکز چه برنامه‌هایی دارید؟ به خبرنگار مهر گفت: توجه به تاریخچه غنی فرهنگی و تاریخی استان که کمتر مورد توجه قرار گرفته است، مبارزات مردم این منطقه با متجاوزان ایران زمین و از سوی دیگر مولفه‌های مردم‌شناسی خاص و منحصر به فرد مردمان این منطقه با درونمایه‌های اسلامی و ایرانی، طبیعیت بکر و ویژه، دنیای سرشار از زیبایی در اعماق آب‌های خلیج فارس و وجود مردمانی سختکوش و خلاق خود زمینه‌های بی‌شماری برای ساخت آثار هنری در ژانرهای مختلف را پدید آورده که در این زمینه برنامه‌ریزی‌های لازم صورت گرفته و امیدواریم بتوانیم با نظارت و پشتیبانی مناسب تولیداتی با کیفیت به مخاطبان عرضه کنیم.

وی درباره اینکه سهم جزایر خلیج‌فارس در برنامه‌های این مرکز چقدر است؟ توضیح داد: از 30 جزیره خلیج فارس 14 جزیره متعلق به استان هرمزگان است. جزیره کیش با دارا بودن مرکز صداوسیمای مستقل، قشم به عنوان بزرگترین جزیره خلیج فارس و هر دو به عنوان منطقه آزاد تجاری، جزایر سه گانه ابوموسی و تنب بزرگ و کوچک و جزایر هرمز و لارک به لحاظ موقعیت جغرافیایی و نظامی شرایط خاصی را برای مرکز خلیج فارس رقم زده است.

کمالی ادامه داد: لذا صداوسیمای مرکز خلیج فارس متناسب با موقعیت مکانی، جغرافیایی، اقتصادی، اجتماعی و سیاسی هر جزیره برنامه‌ریزی خاصی را مد نظر قرار داده است. مثلاً در جزایر مسکونی توجه به فرهنگ بومی و محلی، نمایش پتانسیل‌های طبیعی و گردشگری و توجه به قابلیت‌های گوناگون دیگر در برنامه‌های سیما و صدای مرکز لحاظ شده است. علاوه بر آن در بعد خبری نیز برنامه‌ریزی‌های ویژه‌ای برای پرداخت به جزایر مختلف به فراخور موضوع صورت گرفته است.

مدیر کل صدا و سیمای مرکز خلیج‌فارس برای استفاده از نیروهای پیشکسوت برای ساخت برنامه‌ها متنوع گفت: تجربه نیروهای بازنشسته همواره پتانسیل ارزشمندی است که می‌تواند پشتوانه نیروهای جوان، مستعد  و تازه کار باشد و در این زمینه صدا وسیمای مرکز خلیج فارس با رعایت ضوابط قانونی و سازمانی سعی کرده در تولید آثار فاخر که تجربه کاری حرف  اول را در طراحی، اجرا و تولید آن می‌زند با هدف صرفه‌جویی در منابع  مالی و انسانی و از همه مهمتر اطمینان از حاصل کیفیت کار در تولید آثار، از حضور نیروهای پیشکسوت و حرفه‌ای به صورت مستقیم یا غیر مستقیم با عناوینی نظیر مشاور یا ناظر کیفی در کنار نیروهای جوان بهره برداری کند.

وی اشاره کرد: اگرچه با توجه به شرایط اقلیمی و آب و هوایی استان اکثر نیروهای باتجربه پس از اتمام خدمت به زادگاه‌هایشان در استانهای دیگر می‌روند، اما نهایت تلاش برای استفاده از تجارب آنها صورت می‌گیرد. 

کد خبر 1285986

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha