بهروز دانشیان در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: برای هر ترم می توان دو کلاس ۴۰ نفره دایر کرد و سهمیه در اختیار سازمان چای کشور، مرکز تحقیقات چای وحتی تشکل های چایکاران وکارخانجات چای اختصاص یابد.
وی اظهارداشت: تا وقتی که دانشجو باشد این رشته دایر خواهد بود و پس از گذشت چند دوره حتی رشته کارشناسی چای را نیز دایر خواهیم کرد.
رئیس دانشگاه آزاد لاهیجان گفت: دانشگاه به نوعی آموزش ضمن خدمت به کارکنان این سازمانها می دهد بدون آنکه یک ریال خود سازمان ها هزینه کنند و در عین حال نیز کارکنان موفق به اخذ مدرک دانشگاهی می شوند.
وی همچنین افزود: دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان آمادگی دارد تا همایش های بین المللی، ملی و منطقه ای را در زمینه چای برگزار کند و با توجه به اینکه لاهیجان قطب تولید چای کشور است، اولین و زیباترین تندیس چای را در محل بوستان مطالعه این دانشگاه نصب کند.
رئیس سازمان چای کشورضمن استقبال از این پیشنهاد گفت: دانشگاه می تواند عامل رشد وتوسعه چای خوب و مطلوب ایرانی باشد و از طریق دانشجویان نسبت به فرهنگ سازی برای مصرف چای ایرانی اقدام کند.
علی محرر افزود: روزی باید برسد که صنعت چای را فارغ التحصیلان رشته چای اداره کنند.
وی ادامه داد: کارشناسان چای باید مروج در تمام زمینه ها باشند و از این رو باید در دروس این رشته تحصیلی و همچنین دوره های عملی در زمینه باغ و مزارع چای، کارخانجات چایسازی و بازرگانی به دانشجویان آموزش های لازم داده شود.
نظر شما