به گزارش خبرنگار مهر در برازجان، ساکنان این روستا که روز دوشنبه با ماشینهای کشاورزیشان روبروی شرکت آب وخاک شبانکاره که در زمینه ساخت سد انحرافی در منطقه فعالیت می کند، تجمع کرده بودند، اظهارداشتند: روستاهای ما در نزدیکی سد قرار دارد اما کانال آب از سد رئیسعلی به مزارع آنها کشیده نشده است.
یکی از کشاورزان این روستاها به مهر گفت: علیرغم اینکه مسئولان آب منطقه ای به زمینهای ما کانال کشی نمی کنند حتی 200 حلقه از چاههای ما را مسدود و پلمپ کرده اند.
وی افزود: این سه روستا نزدیک به دو هزار نفر جمعیت دارند و از طریق کشت صیفی جات روزگار می گذرانند آیا این عدالت است که در پنج کیلومتری ما سد وجود داشته باشد آما آبی به ما نرسد.
عملیات اجرایی شبکه آبیاری این روستاها شاید امسال آغاز شود
مدیرعامل آب منطقه ای بوشهر نیز در این خصوص به خبرنگار مهر در بوشهر گفت: عملیات اجرایی چهار هزار هکتار از شبکه آبیاری دشت پلنگ و سیاه منصور که این روستاها در آن قرار دارد در صورت تخصیص اعتبار، امسال آغاز خواهد شد.
شاپور رجایی با بیان اینکه تخصیص آب به این روستاها به صورت جداگانه در هفته گذشته از سوی وزارت نیرو ابلاغ شده، گفت: عملیات اجرایی شبکه آبیاری این مناطق طی چهار فاز اجرا خواهد شد.
وی افزود: اولویت ایجاد شبکه های آبیاری بعد از آبپخش به این مناطق داده شده است.
سد رئیسعلی دلواری تنها سد مخزنی استان بوشهر با حجم مخزن 692 میلیون متر مکعب بر روی رودخانه شاهپور قرار دارد وقادر است با آبیاری 24 هزار هکتار از مزارع دشت شبانکاره و دشت گور، سیلاب ها را کنترل کند و از آسیب به اراضی کشاورزی و نخلستان های منطقه جلوگیری نماید.
ساخت سد رئیسعلی دلواری در 75 کیلومتری شمال شرقی بوشهر سال 75 آغاز شد و در سال 84 آبگیری و سال 86 نیز به بهره برداری رسید.
نظر شما