به گزارش خبرنگار مهر، دکتر مرضیه وحیددستجردی در پیامی به دومین کنگره سلامت دهان و اپیدمیولوژی که در دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می شود، افزود: دهان به عنوان جزئی از سلامت عمومی از اهمیت ویژه برخوردار است. گروههای مختلف سنی نیازهای سلامت دهان متفاوتی دارند که نیازمند توجه ویژه جامعه دندانپزشکان و مدیران عرصه سلامت است.
وی افزود: توجه به ارزیابی دورهای سلامت دهان گروههای سنی مختلف با استفاده از شاخصهای سلامت دهان در ایجاد تصویر کلی از وضعیت سلامت دهان و برنامه ریزی در حوزههای مربوطه مهم است و با توجه به نیازهای متفاوت در گروههای سنی جامعه برای ارتقا سلامت دهان و دندان نیازمند برنامه اختصاصی برای هر گروه سنی هستیم.
وزیر بهداشت گفت: در اجرای این برنامهها همکاری بین بخشی و قوانین حمایت کننده از ضروریات است. افزایش دانش، نگرش و عملکرد افراد در زمینه رعایت اصول بهداشت دهان و دندان از اهداف کلی برنامههای سلامت دهان و دندان است. از عناوینی که در این برنامهها باید به آن توجه شود تغذیه مناسب، رعایت بهداشت فردی، مراجعات منظم و ترویج برنامههای جمعی پیشگیری از جمله استفاده از محصولات حاوی فلوراید است.
دستجردی افزود: بررسیهای اپیدمیولوژیک در سطح کشور نشان میدهد که کودکان 12 ساله ایرانی به طور متوسط دو دندان پوسیده دارند. این روند در بزرگسالی ادامه یافته و بالغین در سنین 35 تا 44 سالگی درگیری مشکلات دهان و دندان جدی شده و نیاز به درمانهای پیچیده دندانپزشکی دارند.
دومین کنگره سلامت دهان و اپیدمیولوژی از 24 تا 26 فروردین ماه جاری در دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار میشود.
هدف از برگزاری این کنگره، آشنایی جامعه دندانپزشکی کشور با اهداف و ابعاد سلامت دهان و اپیدمیولوژی بیماریهای دهان و دندان و روشهای پیش گیری از بیماریهای دهان و دندان است.
نظر شما