به گزارش خبرنگار مهر در گناباد، علیرضا مسلم ظهر چهارشنبه، در مراسمی که به مناسبت هفته سلامت در سالن شهید چمران دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار شد، اظهار داشت: برای ارتقاء خدمت به شهروندان سال گذشته 7 میلیارد ریال هزینه شده است.
وی خرید دستگاه آرتورسکوپی و لاپارسکوپی برای بیمارستان 15 خرداد از دیگر اقدامات دانشگاه علوم پزشکی این شهرستان برشمرد و افزود: افتتاح مرکز اورژانس بجستان، ساختمان غذا و دارو، مرکز مدیریت بحران، مرکز بهداشتی درمانی فیاض بخش را از جمله اقدامات مهم این دانشگاه در سال 90 است.
وی با بیان اینکه امروزه بیماریهای غیرواگیردار معضل است، افزود: سالانه بروز بیماری دیابت 5 تا 7 درصد و بروز بیماری فشار خون 20 تا 25 درصد در گناباد افزایش می یابد و این در حالی است که 9.2 درصد جمعیت در این شهرستان بالای 65 سال هستند.
مسلم با اشاره به افزایش مصرف آنتی بیوتیک در بین مردم، تصریح کرد: از آنجا که سلامت یک تغییر نگرش و رفتار را می طلبد، پیشگیری در این مقوله را از مهدکودکها باید شروع کرد.
وی با بیان اینکه سال قبل از لحاظ مالی برای تمام دانشگاهها و دانشگاههای علوم پزشکی سال سختی بود افزود: سال گذشته دانشگاه علوم پزشکی گناباد، اولین دانشگاه بین 45 دانشگاه علوم پزشکی کشور بود که شبکه مصوب خانه های بهداشت و مراکز بهداشتی درمانی خود را تکمیل کرد.
مسلم گفت: خرید 500 میلیون تومان تجهیزات، افتتاح پروژه های بهداشتی درمانی و افتتاح دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی گناباد از مهمترین رویدادهای شهرستان در سال 89 بوده است.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گناباد، تصریح کرد: این دانشگاه در سال جدید، حرکت خود را جهاد گونه آغاز کرده به طوریکه شروع به کار اولین فوق تخصص در رشته گوارش در بیمارستان 22 بهمن این شهرستان که هم کار تشخیص و هم درمان را انجام می دهد، به زودی آغاز می شود.
وی افزود: جذب دانشجو در چند رشته کارشناسی و کارشناسی ارشد و جذب متخصص جراحی مغز و اعصاب از دیگر اقدامات در سال 90 خواهد بود.
وی با اشاره به اینکه این دانشگاه در حال حاضر تعداد 900 دانشجو، 65 عضو هیئت علمی دارد، افزود: در مهرماه سال جاری 200 دانشجوی دیگر به دانشجویان فعلی این دانشگاه اضافه خواهد شد.
وی افزود: یک ششم دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی استان در گناباد، مشغول به تحصیل هستند.
نظر شما