۲۸ فروردین ۱۳۹۰، ۱۶:۳۶

ضرابی:

کارگزار عرصه فرهنگ مثل سرباز است

کارگزار عرصه فرهنگ مثل سرباز است

دبیر شورای ادبیات بیداری حوزه هنری عنوان کرد: کارگزاران فرهنگ، ادب و هنر جامعه انقلابی می‌باید همچون مردان عرصه نظامی یا سیاسی، پوتین به پا داشته باشند و با سلاح قلم خود در مقابل تهاجمات اهالی القاء فرهنگهای منحط، به دفاع برخیزند.

به گزارش خبرگزاری مهر، ناصر ضرابی رسالت دفتر ادبیات بیداری را زمینه‌سازی و تلاش برای ترویج این نوع ادبیات دانست و یادآورشد: لازمه دمیدن روح مقاومت در ملتهای ستمدیده، بیداری و آگاهی آنان از وقایع جامعه است.

وی گفت: وقتی درباره مقاومت و بیداری سخن می‌گوییم، باید به یاد داشته باشیم که همیشه بیداری و آگاهی ملتها نسبت به آنچه  بر سرشان می‌آید، خود مقدمه‌ای بر ابراز مقاومت یا تقویت پایداریشان در مقابل القائات فکری و فرهنگی اصحاب استثمار، استعمار و سلطه‌جویی بیگانه می‌شود.

ضرابی اضافه کرد: ما مبحث تهاجم فرهنگی را عمیقا باور داریم و بدین رو معتقدیم کارگزاران فرهنگ و ادب و هنر جامعه انقلابی می‌باید با سلاح قلم خود در مقابل تهاجمات اهالی القاء فرهنگ‌های منحط، به دفاع برخیزند، نه این که در خود فرو روند و سر خویش گیرند و به مثابه رشد گلخانه‌ای بی ثمر و بر و بدون مسئولیت حیات پیشه کنند.

 دبیر شورای ادبیات بیداری با اشاره به شعر "بنی آدم اعضای یک پیکرند" گفت: نمی‌بایست نسبت به اتفاقات غزه و لبنان، عراق و افغانستان و آنچه امروز در مصر، لیبی، بحرین و تونس می‌گذرد بی تفاوت بود؛ لازمه یک زندگی انسانی همین احساس مسئولیت است، حتما نباید زلزله یا جنگی برای ما رخ دهد تا به فکر آوارگان زلزله زده یا جنگ زده بیفتیم.

ضرابی در تشریح برنامه‌های گذشته و حال دفتر ادبیات بیداری عنوان کرد: از اسفند 87 کار این دفتر با مدیریت شورایی متشکل از رئیس حوزه هنری، دبیرکل جمعیت دفاع از ملت فلسطین و قائم مقام دبیرکل و رئیس کمیسیون سیاسی جمعیت و دبیر شورای ادبیات بیداری، آغاز شد و در ارتباط فرهنگی با کشورهایی چون لبنان، عراق، فلسطین و افغانستان فعالیتهای موثری انجام شده است.

وی ادامه داد: در ماه‌های آتی نیز همزمان با ایام سالگرد ماجرای ناوگان آزادی غزه و روز قدس برنامه‌هایی برای پاسداشت مقام شهدای این واقعه به اجرا در خواهد آمد و با اعلام فراخوان در رسانه‌ها قصد داریم تا آثار ادبی و هنری در این زمینه گردآوری و منتشر کنیم.

دبیر شورای ادبیات بیداری حوزه هنری ادامه داد: بر همین اساس نیز با خانواده و دوستان برخی شهدای این واقعه و برخی مسافران این کشتی گفتگوهایی انجام و خاطرات آنها جمع آوری شده که این خاطرات و مطالب در هفت دفتر گردآمده است و برای تبدیل به آثار هنری، آماده ارائه به هنرمندان است.

ضرابی یاد آور شد: از آغاز فعالیت دفتر ادبیات بیداری کارهایی چون هماهنگی و اجرای برنامه اعزام تاریخ نگار به لبنان برای ثبت خاطرات سمیر قنطار، برنامه‌ریزی و هماهنگی برای عزیمت چند گروه فرهنگی، هنری و ادبی به لبنان، انجام هماهنگی لازم با موسسات ترکیه ای برای ثبت و انعکاس ادبی وقایع ناوگان آزادی غزه،  کلیه برنامه‌ریزی‌ها و هماهنگیهای لازم برای دعوت ادیبان مسیحی لبنان به ایران و انجام همایش "باران غدیر"، انجام مقدمات دعوت از یک آزاد شده از بند اسارت صهیونیست‌ها و هماهنگیهای لازم برای سفر گروه مستندساز در ایام عاشورا به ترکیه انجام شده است.

بررسی کارشناسی برخی آثار رسیده به دفتر شامل فیلم و داستان و تالیف و ترجمه و برخی فعالیتهای پراکنده دیگر اعم از معرفی کتاب برای ترجمه به زبان بوسنیایی و ارسال نشریه عربی شیراز برای بصره در عراق از دیگر فعالیتهای دفتر ادبیات بیداری است که ضرابی به آنها اشاره کرد.
 

کد خبر 1291092

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha