به گزارش خبرنگار مهر در کرمانشاه، حجت الاسلام علی مظفری در جمع قضات تجدید نظر استان اظهار داشت: بنیه علمی و تجربی این قضات راهگشای بسیاری از مشکلات قضایی و حقوقی مردم است.
وی در بحث اعاده دادرسی و اعمال ماده 18 که بعضا آراء تجدید نظر را دستخوش تزلزل و تغییر می کرد، گفت: در دستورالعمل جدید ماده 18 صرفا رئیس قوه قضائیه یا معاون وی مستقیماً بررسی می کنند و این سیاست که سیاست معقول و منطبق بر منطقی است که در راستای استحکام و اعتبار و اتقان آراء دیده شده است.
مظفری تصریح کرد: در دستگاه قضائی استان کرمانشاه ظرفیت تجدید نظر، ظرفیت بسیار ارزشمندی است که قابل افتخار است و سرمایه های ارجمندی در عالی ترین محاکم این استان وجود دارد.
وی تصریح کرد: بنا بر علمی که به وجود این سرمایه انسانی در تجدید نظر استان برای من حاصل شده از صمیم دل در هم افزایی این دوستان در مدیریت استانی دستگاه قضائی استقبال می کنیم.
مظفری در ادامه افزود: ارتقای کمی محاکم تجدید نظر از 15 شعبه به 20 شعبه هم مصوب شده که در آینده نزدیک با عنایت الهی اعمال خواهد شد که در این رابطه هم همفکری همکاران تجدید نظر قطعا مورد استفاده و توجه قرار خواهد گرفت.
رئیس کل دادگستری استان کرمانشاه یکی از مهمترین شئونات محاکم تجدید نظر را نقش ارشادی و واجد وحدت رویه آن دانست و خاطرنشان کرد: محاکم بدوی و دادسرا باید علی القائده چشم به قلم تجدید نظر باشند به هر حال توجه به این مهم بسیار حائز اهمیت است که امیدوارم بیش از پیش مد نظر همکاران باشد.
نظر شما