به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، این مقالات با موضوعات ایکوموس و شعار سال 2011، آب در اسطوره ها و میراث تاریخی ایران، بافت تاریخی فرهنگی گرگان، تاسیسات آبی دیوار تاریخی گرگان، سازه های چوبی تاریخی در گمیشان، روستای تاریخی فرهنگی فارسیان در شهرستان آزادشهر و فرهنگ مدیریت آب ارائه شد.
در حاشیه این نشست نمایشگاه عکس بناها، بافت ها و محوطه های تاریخی و گزارش پروژه های انجام شده در اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گلستان دایر شد.
معاون پژوهشی دانشگاه آزاد علی آبادکتول بعد از ظهر پنجشنبه در حاشیه این همایش از همکاری و تعامل بین دانشگاه و میراث فرهنگی استان به عنوان نقطه قوت این دانشگاه ذکر کرد.
حشمت الله حیدری افزود: فرهنگ سازی، اشاعه و ترویج مقوله های میراث فرهنگی از ضروریات بوده و پرداختن به فرصت ها و تهدیدها و حفاظت و مرمت بناها، بافت ها و محوطه های تاریخی و توسعه آموزش این مقوله و علاقه مندی در جوانان مهم است.
وی از برگزاری جلسات همفکری و هماهنگی و تاسیس موسسات تخصصی به ویژه پژوهشکده ها به عنوان دانشکده های مرمت و باستان شناسی و معماری اشاره کرد و ادامه داد: این امر باید تداوم داشته و تقویت شود.
وی از ایجاد رشته مرمت و احیاء بناها در سال 89 در این دانشگاه خبر داد و اظهار امیدواری کرد: این اقدام، گام موثری در حفظ این آثار باشد.
معاون پژوهشی دانشگاه آزاد علی آبادکتول گفت: این دانشگاه از تحقیقات و پژوهش های مختلف استقبال می کند تا بتواند گامی جهت اشاعه و ترویج امر پژوهش بردارد.
نظر شما