اسماعیل عفیفه، تهیهکننده درباره نظارت قبل از تولید آثار نمایشی به خبرنگار مهر گفت: این مسئله را همکارانم در معاونت سیما بهتر میتوانند پاسخ بدهند، اما در مجموع باید بگویم که نظارت فی نفسه خوب است. البته باید نیازسنجی شود و بعد نظارت از سوی مقامی همچون مدیرگروه، مدیر شبکه یا معاونت سیما به برنامهسازان ابلاغ شود.
وی در ادامه افزود: البته نظارت در مرحله تئوری به خوبی تعریف میشود، اما گاهی در مرحله اجرا قوت لازم را ندارد که این مسئله بستگی به توانمندی گروه سازنده دارد. گاهی نظارت خیلی سختگیرانه انجام میشود، اما بعد میبینیم که کار نتیجه مطلوب را ندارد در حالی که جزییترین مسائل مورد نظارت قرار گرفته است و گاهی عکس این مطلب پیش میآید. یعنی اینکه خیلی نظارت نشده، اما کار خوب شده است.
این تهیهکننده خاطرنشان ساخت: در مجموع این مسائل به توانمندی گروه برمیگردد. بنابراین باید کارهای جدی به گروههایی سپرده شود که توانمندیشان را ثابت کردند.
عفیفه اشاره کرد: یکی دیگر از مشکلاتی که در بخش تولید دیده میشود این است که به خاطر رایج شدن کارهای مشارکتی در تلویزیون افرادی که تهیهکننده و کارگردان نیستند به خاطر روابطی که دارند مشارکتهایی را جذب میکنند و بعد خودشان به عنوان تهیهکننده و کارگردان در صحنه حاضر میشوند، در حالی که تخصص لازم را در این زمینه ندارند. به همین دلیل کیفیت آثار نمایشی پایین میآید.
وی یادآور شد: معتقدم بهتر است کارها را به سمت کیفیت بیشتر سوق دهیم تا با هدایت درست شاهد کارهای فاخری باشیم.
عفیفه تهیه مجموعههای "پس از باران"، "خانهای در تاریکی"، "میوه ممنوعه"، "در مسیر زایندهرود" و ... را در کارنامه دارد.
نظر شما