۳ اردیبهشت ۱۳۹۰، ۱۶:۲۸

اتمام واحدهای صنعتی مازندران در گرو 6000 میلیارد تومان اعتبار

اتمام واحدهای صنعتی مازندران در گرو 6000 میلیارد تومان اعتبار

ساری - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان صنایع و معادن مازندران گفت: اتمام و بهره برداری از واحدهای صعتی نیمه تمام استان، به شش هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی هاشم پور ظهر شنبه در جلسه کارگروه تسهیل صنعت و معدن مازندران در ساری اظهار داشت: از مجموع 527 مصوبه سفر نخست ستاد تسهیل، 327 مصوبه در استان اجرایی شده است.
 
وی، با بیان اینکه 78 مصوبه در دست اقدام و پیگیری است خاطرنشان کرد: 59 مصوبه هم اجرایی نشده که بخشی از آن را متقاضی پیگیری نکرده است.
 
رئیس سازمان صنایع و معادن مازندران با اشاره به اینکه موانع پیش روی مصوبات ستاد تسهیل در دو مورد اساسی است یادآور شد: طرح های نیمه تمامی که در ستاد تسهیل بررسی شده تا تسهیلات دریافت کنند اما به دلیل بسته بودن سایت بانک، این مسئله امکان پذیر نبوده که علی رغم مکاتبه اما با رای منفی کتبی مواجه شدیم و به دلیل نداشتن اعتبار صندوق های زودبازده، استفاده از این اعتبار اجرایی نشد.
 
هاشم پور، با بیان اینکه 36 رشته تاثیرپذیر در کشور وجود دارد که از این تعداد، 30 رشته در مازندران شناسایی شده افزود:249 واحد تاثیرپذیر در مازندران شناسایی شده است.
 
وی با اشاره به اینکه صنایع نیمه تمام مازندران نیازمند شش هزار میلیارد ریال تسهیلات هستند تصریح کرد: اگر این تسهیلات را دریافت کنیم می توانیم سهم بزرگی در ایجاد اشتغال داشته باشیم.
 
هاشم پور، با ارائه پیشنهاد تشکیل کارگروه ستاد تسهیل استانی گفت: بسیاری از مشکلات استان را می توانیم شناسایی کرده و با آیین نامه ستاد تسهیل پیگیری کنیم.
 
وی با اشاره به مسدود شدن ساید آمایش خاطرنشان کرد: این سایت باید برای تکمیل ثبت نام ها بازگشایی شود.

معاون امور صنایع و اقتصادی وزیر صنایع و معادن نیز در این جلسه از شکل گیری کارگروه آزمایشی رسیدگی به مسائل عمومی برای نخستین بار در مازندران خبر داد.

ابوالفضل روغنی افزود: در بحث اجرایی شدن قانون هدفمندی یارانه ها ، ستاد تسهیل هر هفته به سه استان سفر خواهد کرد.

وی با بیان اینکه در طول مدت 10 هفته، همه استان ها مرور می شوند گفت: بدین ترتیب چنانچه هدفمندی یارانه ها در میزان درآمد و تولید، تاثیرگذار بوده و نیازمند تصمیم گیری سریع باشد در ظرف همین مدت 10 هفته مضوعات جمع آوری و به ستاد هدفمندی در وزارت صنایع و معذن گزارش می شود.

روغنی با اشاره به اینکه مطابق سفر قبلی، کارگروه بانکی به صورت جداگانه برگزار می شود اظهار داشت: برای نخستین بار کارگروه رسیدگی به سمائل عمومی استثنا به صورت آزمایشی در مازندران برگزار می شود و پس از این نشست هم ممکن است این کارگروه در تما استان هایی که سفر ستاد تسهیل انجام شده، اجرایی شود.
 
وی یادآور شد: این کارگروه متشکل از بازرس ویژه وزیر صنایع و معادن، اداره کل ارزیابی و عملکرد، اداره کل تخلفات اداری و حراست وزارت صنایع و معادن است.
کد خبر 1295489

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha