به گزارش خبرنگار مهر در شاهرود، حجت الاسلام علی شکری صبح یکشنبه در نشست مشترک با نائب رئیس اتحادیه موسسات قرآنی استان تهران و رئیس اتحادیه موسسات قرآنی استان سمنان گفت: تشکیل بانک اطلاعات نخبگان قرآنی با توجه به سابقه کار قرآنی در استان سمنان ضروری است.
به گفته وی، تشکیل این کانون منجر به استفاده بهتر و گستردهتر از ایدهها، خلاقیتها و پیشنهادات سازنده جوانان و نخبگان قرآنی برای مشارکت بیشتر آنها در تصمیمگیریها، تصمیم سازی ها و فراهم ساختن بسترهای مناسب جهت پیشبرد اهداف و برنامههای قرآنی می شود.
شکری با اشاره به اینکه مهارت های مدیریتی مدیران قرآنی در سطح استان در حال افزایش است، اظهار داشت: تا مدیران مراکز قرآنی توانایی و دانسته های مدیریتی را نداشته باشند نمی توانند مدیر موفقی باشند.
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان سمنان، تقویت مراکز قرآنی موجود در استان را مورد تاکید قرار داد و تصریح کرد: مهم ترین دغدغه مدیریت استان، بحث ارتقاء قاریان استان در سطح کشور است.
علی شکری افزود: سازمان تبلیغات اسلامی با همکاری اتحادیه مراکز قرآنی به دنبال نخبه پروری است و این مهم نیاز به مدیریت بهتر کارگاه های آموزشی دارد.
نائب رئیس اتحادیه موسسات قرآنی استان تهران نیز در این نشست گفت: یکی از رسالت های اتحادیه های قرآنی، همراهی، نظارت، مشاوره و پیشنهادات کارساز به مدیران فرهنگی خصوصا سازمان تبلیغات اسلامی است.
کیانوش امانی افزود: امروز در کشور بالاترین سطح و امکان برای حضور و مشارکت جوانان در عرصههای قرآنی ایجاد شده و گستردهترین شبکه استفاده از نظرات و مشارکت نخبگان قرآنی با شکل گیری اتحادیه موسسات قرآنی در استان ها شکل گرفته است.
نظر شما