به گزارش خبرنگار مهر در پاکدشت، قربانعلی مقبلی عصر یکشنبه در جلسه کارگروه بانوان و خانواده شهرستان پاکدشت افزود: اگر جامعه ای خواستار پویایی و تحول در حوزه اقتصادی است، باید با توانمندسازی نظام خانواده، سیاست راهبردی نظام خود را تقویت کند.
وی در این جلسه که به منظور برنامه ریزی جهت بزرگداشت هفته مقام زن وارائه برنامه های کاربردی در حوزه بانوان تشکیل شده بود، اظهار داشت: اسلام به عنوان مکتبی انسان ساز، بیشترین عنایت را به تکریم، تنزیه و تعالی خانواده دارد و این نهاد مقدس را کانون تربیت، مهد مودت و رحمت می داند.
این مسئول اضافه کرد: هدف از تشکیل خانواده تأمین نیازهای مادی، عاطفی و معنوی انسان است که از جمله آن می توان به دستیابی به سکون، آرامش و دستیابی به اهداف والای مکتب اسلام و حفظ و حراست دقیق و مستمر از آن اشاره کرد.
اصیل ترین عنصر عملی شدن قانون هدفمند سازی یارانهها بانوان هستند
وی تصریح کرد: بانوان همچون عرصههای ایثار، شهادت، فرهنگ، اصالت و هنر در عرصه جهاد اقتصادی نیز همیشه یاریگر دولت بودند به طوری که اصیل ترین عنصر عملی شدن قانون هدفمند کردن یارانهها بانوان هستند.
در ادامه جلسه کارگروه خانواده در پاکدشت، معاون سیاسی و انتظامی فرماندار گفت: خانواده ها نیازمند توجه جدی برای پیاده کردن قوانین مربوط به فرهنگ اسلامی در جامعه هستند.
عین الله تاجیک ادامه داد: ضروری است کلیه برنامه ریزیها و سیاستگذاریها در تمام سطوح از نگرش توحیدی در راستای تعالی و مصلحت مناسب و سازنده خانواده صورت گیرد.
وی یادآور شد: خانواده ها عامل کمال بخشی سکون، آرامش و بالندگی اعضای خود می باشند و خانواده تنها واحد بنیادین جامعه و کانون اصلی رشد و تعالی انسان است.
این مسئول افزود: مقررات و برنامههای کشور در جهت آسان نمودن تشکیل خانواده ها، بر پایه حقوق و اخلاق اسلامی است.
در ادامه این جلسه، مسئول کمیسیون بانوان و خانواده فرمانداری شهرستان پاکدشت به ارائه برنامه های پیشنهادی برای برگزاری هرچه با شکوهتر هفته مقام زن و بررسی برنامه های سال جاری پرداخت.
نظر شما