به گزارش خبرگزاري "مهر" محسن شايانفر تهيه كننده سينما در گفتگو با ستاد خبري نخستين جشنواره فيلم پليس با اعلام اين مطلب افزود: جشنواره فيلم پليس و اين ژانر سينمايي مي تواند سينماي ما را از اين روند يك سويه كه مختص ژانر كمدي ، فانتزي و خانوادگي شده است درآورد، و نقطه عطفي مي تواند باشد براي كساني كه قصد دارند در اين نوع سينما كار كنند.
وي جايگاه تلويزيون را در معرفي سينماي پليسي بسيار مهم خواهد و خاطرنشان ساخت: هر چه پليس و كارهاي اين نيرو انعكاس بهتري در جامعه داشته باشد، مطمئنا مي تواند اثر مطلوب خود را بر جامعه بگذارد.
تهيه كننده فيلم هاي سينمايي "ماني و ندا" و "شب برهنه" افزود: پليس در جامعه ما مجري قانون است و هنگامي كه پليسي قوي داشته باشيم مطمئنا مردم جامعه بيشتر قانون مدار خواهند بود.
شايانفر اعتقاد دارد كه در بعضي از فيلم ها ، پليس در سكانس هاي فينال ظاهر مي شود و اين اصلا خوب نيست و بايد نقش پليس در فيلمي كه مخصوص اين ژانر است پررنگ تر شود.
او افزود: در خيلي از فيلم ها در دقايق پاياني كه بازيگران اصلي درگير شده اند با صداي آژير پليس، تازه متوجه مي شويم كه پليسي هم در اين فيلم است و اين نوع فيلمسازي به وجهه اين نيرو خدشه وارد مي كند.
وي تقويت فيلمنامه هاي پليسي را يكي از راه حلهاي اساسي پيشرفت اين سينما عنوان كرد و ادامه داد: بر اساس واقعيتهاي تلخ و شيرين جامعه بايد فيلمنامه هايي نوشته شود كه هم جذاب باشد و هم واقعي.
اين تهيه كننده سينما جذب مخاطب در سينما فعلي را ضعيف مي دانست و بر اين باور است كه يك سويه نگاه كردن و استفاده از موضوعات تكراري و كليشه اي باعث شده كه سينماي پليسي از تب و تاب بيفتد.
شايانفر گفت: اين سينما لااقل در شهرستانهاي مخاطبين خاص خود را دارد و اين سبك از كار باعث مي شد تا لااقل در خيلي از شهرستانها شاهد بسته شدن سينماها نباشيم.
گفتني است نخستين جشنواره فيلم پليس از نهم تا هفدهم آذرماه سال جاري در شهرهاي تهران، تبريز ، رشت ، مشهد ، اهواز و منطقه ازاد كيش برگزار مي شود.
نظر شما