۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۰، ۹:۴۶

الخلیج تحلیل کرد:

اشغالگری نقابدار آمریکا در عراق؛ 20 هزار کارمند در یک سفارتخانه!

اشغالگری نقابدار آمریکا در عراق؛ 20 هزار کارمند در یک سفارتخانه!

یک روزنامه عرب زبان با اشاره به تصمیم مقامات آمریکایی برای افزایش شمار کارمندان آمریکایی به 20 هزار تن در بغداد آن را اشغالگری در پس نقاب دیپلماتیک عنوان کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، روزنامه الخلیج امارات امروز در سرمقاله خود با عنوان " اشغالگری نقابدار" می نویسد: هر روز که می گذرد این موضوع به اثبات می رسد که حمله به عراق و اشغال آن با دو هدف انجام شد یکی تسلط بر منابع نفتی و دومی فراهم نمودن امنیت رژیم صهیونیستی.

این روزنامه درادامه می نویسد: این دو هدف از طریق به حاشیه راندن عراق از درگیری عربی- صهیونیستی آن هم بعد از آنکه همه بهانه ها و دلایلی که نومحافظه کاران آمریکایی درباره سلاح کشتار جمعی و دروغ بزرگ دموکراسی از بین رفت، دنبال می شود.

به این علت آمریکا در حساب و کتاب های خود موضوع خروج از عراق را نگنجانده و در نتیجه در دوره ریاست جمهوری باراک اوباما نیز همچنان استراتژی نومحافظه کاران آمریکایی درخصوص عراق و جهان عراق حفظ می شود و بلکه برای گرفتن مهر تایید بر اشغال این کشور نیز تلاش هایی درحال انجام است.

الخلیج تاکید می کند: آنچه درباره توافقنامه امنیتی بین واشنگتن و بغداد که بنابر آن آمریکا می بایست اواخر سال گذشته از عراق خارج می شد استنباط می شود این است که توافقنامه مذکور تنها حیله و نیرنگی بیش نبود و اظهارات رابرت گیتس وزیردفاع آمریکا که دولت عراق را به تمدید حضور نظامیان آمریکایی فراخواند گواه قاطعی برآن است.

این خواسته آمریکایی ها مورد تایید بغداد و بیشتر گروههای عراقی قرارنگرفت و بلکه آمادگی خود را برای مقابله با حضور نظامی آمریکا در خاک کشورشان اعلام کردند اما به نظر می رسد که دولت آمریکا گزینه جایگزینی را طراحی کرده است که در صورت محقق نشدن تمدید حضور نظامیانش آن را عملی می کند و آن اشغالگری در پشت پرده یا در پس نقاب است.

بنابر اظهارات "برنارد شامو" فرمانده نیروهای پیاده نظام 25 آمریکا در استان الانبار و بغداد، سفارت آمریکا در عراق به پایگاه نظامی تبدیل می شود و براین اساس تعداد کارمندان این سفارت به 20 هزار نفر افزایش می یابد.

الخلیج درادامه خاطرنشان می کند: این تعداد کارمند در سفارت معقول به نظر نمی رسد که دیپلمات باشند چراکه هیچ سفارتخانه ای در جهان وجود ندارد که تعداد کارمندانش به این رقم برسد و کدام سفارتخانه می تواند این تعداد کارمند را درخود جای دهد؟ آیا آمریکا می تواند بپذیرد که 20 هزار کارمند در سفارت روسیه یا سفارت چین در واشنگتن حضور یابند؟

الخلیج درپایان تاکید می کند: این سفارتخانه نیست بلکه یک پایگاه نظامی است به تمام معنی کلمه و بر اهداف پلید آمریکا درقبال عراق تاکید دارد و آن ابقای سیطره نظامی براین کشور درپس پرده فعالیت دیپلماتیک است.

در نتیجه با چنین وضعیتی که عراق دربرابر اشغالگری نقابدار طولانی مدت آمریکایی قرار می گیرد برعراقی ها واجب است که برای رهایی کشورشان تلاش کنند.

کد خبر 1300558

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha