به گزارش گروه دين و انديشه خبرگزاري "مهر"، به نقل از روابط عمومي و امور بين الملل سازمان فرهنگي هنري شهرداري تهران اسفنديار رحيم مشايي رئيس اين سازمان ضمن بيان مطلب فوق افزود: به دليل عدم شناخت از ابعاد مختلف موسيقي به عنوان يكي از زمينه ها و ابزارهاي مهم هنري در انتقال پيام و مفاهيم بالنده از اثرات اين هنر در زندگي آرام و ايجاد فضاي شادو پرتحرك و متين محروم هستيم .
وي وجود انسان هاي هنرمند و فرهيخته در اقوام و قبايل مختلف كشورمان را يك سرمايه عظيم ملي دانست و افزود : تنوع موسيقي در مناطق مختلف كشور نشان از جاري بودن روح زندگي در هنرمندان و بهره مندان از اين هنر دارد ودر تمامي آثار مفاخر ملي نشانه هاي انساني و الهي در آثار موسيقيايي مشهود است .
مشايي جامعه بشري را جامعه اي منتظر خواند و گفت : در وضعيت موجود ، جامعه بشري از فرصت هاي لازم براي رسيدن به كمال بهره مند نيست ، راه براي شكوفايي و تعالي بشر مسدود است و جامعه بشري در انتظار روزي است كه همه دست در دست هم شادماني و لذت را تجربه كنند و حركت عميقي كه در ملت ايران ايجاد شده است بايستي در صحنه عمل اين خصوصيات را محقق كند .
در پايان اين مراسم برگزيدگان نخستين جشنواره سرود رمضان در بخش هاي مختلف آزاد و جنبي معرفي شدند و در بخش موسيقي پاپ گروه مجذوب ، هيراد و ياكند در بخش دانش آموزي گروه سرود جوانه هاي سبز ، شهيد همت و منتظران مهدي (عج) و در بخش آزاد گروه سرود آفتاب ، آبان و طهورا به ترتيب مقام هاي اول تا سوم را كسب كردند . در بخش ويژه نيز گروه موسيقي سنتي كلك و گروه موسيقي ناشنوايان دستان گويا به دليل خلاقيت و نوآوري دراجرا هدايايي دريافت كردند .
نظر شما