به گزارش خبرگزاری مهر، علی نبوی با بیان این مطلب افزود: در برخی از رشته های صنعتی مثل ریخته گری ، اطلاعات صحیحی از میزان مصرف واقعی برق به دستمان نرسیده و واریزها به صورت علیالحساب و با توجه به اطلاعات گذشته و نیز میزان مصرفی که خود واحدها اعلام کردهاند صورت گرفته است.
وی گفت: ملاک ما برای واریز، اطلاعاتی است که از شرکت برق و گاز استان دریافت میکنیم، اما اگر آن اطلاعات به دست ما نرسد یا صحیح نباشد، اطلاعات سازمان صنایع و معادن استان را ملاک قرار میدهیم و یا به سراغ اطلاعاتی که خودمان برای واحدها ثبت کردهایم میرویم. بهطور قطع پس از اینکه اطلاعات صحیح به دست ما رسید، مبلغ واریزی را تعدیل میکنیم و از تاریخ قرارداد به بعد، چه کسر واریزی و چه اضافه واریزی اصلاح خواهد شد.
نبوی با بیان اینکه در مواردی مبلغ واریزی به حساب واحدهای تولیدی بیشتر از مقدار واقعی هم بوده است افزود: پس از مقایسه با میزان اعلام شده از سوی اداره برق معلوم شده که میزان مصرف آنها بسیار کمتر از این مقدار بوده و مبلغ بیشتری نیز به حساب آنها واریز شده است.
مدیر برنامه انرژی ستاد تحول صنایع و معادن علت بروز چنین مشکلاتی را ضعف اطلاعات موجود در کشور و دشواری تبادل اطلاعات دانست و گفت: هر واحدی که معتقد است یکسوم میزان افزایش هزینه برق آنها واریز شده، قبض سه دوره قبل و بعد از هدفمندی یارانهها را ارائه کند تا هزینه 30 روز آنها محاسبه و با مبلغ واریزی مقایسه شود.
وی افزود: این مشکلات ربطی به منابع مالی نداشته و هیچ نگرانی درخصوص منابع خط اعتباری وجود ندارد و منابعی که در بخش صنعت و معدن تصویب شده در اختیار ما قرار گرفته است و اکنون نیز موجودی خوبی در بانکهای عامل داریم.
نظر شما