به گزارش خبرنگار مهر، محمد باقر قالیباف در حاشیه مراسم گرامیداشت روز تجلیل از کارگران شهرداری در جمع خبرنگاران در مورد افزایش نرخ کرایه های حمل و نقل عمومی گفت: ما نمی توانیم خارج از چارچوب قانون و منطق کاری را پیگیری کنیم.
وی ادامه داد: هزینه تمام شده هر سفر و همچنین میزان افزایش سوخت مشخص است و هنگامی که هزینه های سفر افزایش می یابد باید به نوعی افزایش هزینه ها تامین شود به نحوی که یا باید مردم کرایه بیشتری پرداخت کنند و یا دولت و شهرداری هزینه ها را جبران کنند.
قالیباف تاکید کرد: پیشنهاد ما این بوده که به طور مثال اگر کرایه ها 100 واحد افزایش یافته 33 درصد آن را دولت، 33 درصد آن را شهرداری و 33 درصد آن را مردم پرداخت کنند که مردم تحت فشار نباشند.
شهردار تهران خاطرنشان کرد: چنانچه دولت بخواهد سهم مردم را نیز تقبل کند که نرخ کرایه ها برای آنها افزایش نیابد ما نیز از این موضوع استقبال می کنیم.
وی افزود: در قانون ذکر شده است که باید 20 درصد از محل درآمد دولت از هدفمند سازی یارانه ها در زمینه خدمات عمومی هزینه شود که اگر این موضوع تحقق یابد، می توان تغییرات کمتری در نرخ کرایه ها اعمال کرد اما چنانچه این مهم به انجام نرسد شهرداریها در توانشان نیست که بتوانند مابه التفاوت قیمت سوخت را تقبل کرده و چنان هزینه های هنگفتی را بر دوش بکشند.
شهردار تهران در ادامه تصریح کرد: شهرداری تهران در نوسازی بافت فرسوده مقام اول را در کشور به خود اختصاص داده و امروز روند ساخت و ساز رونق خوبی پیدا کرده است و با صراحت می گویم در هیچ دوره ای در شهرداری تهران روند نوسازی بافتهای فرسوده مثل امروز مثبت نبوده است.
وی در رابطه با وضعیت سازمان نوسازی و بررسی انحلال یا ابقاء آن توسط شورای شهر اظهار کرد: شهرداری تهران در نوسازی بافت فرسوده مقام اول را درکشور به خود اختصاص داده و امروز روند ساخت و ساز رونق خوبی پیدا کرده و این سازمان در این ارتباط کارنامه موفقی دارد و من با صراحت می گوییم در هیچ دوره ای در شهرداری تهران روند نوسازی بافت های فرسوده مثل امروز مثبت نبوده است.
شهردار تهران افزود: انحلال سازمان نوسازی به صلاح شهر، خصوصا نقاط جنوبی تهران نیست چرا که هم اکنون قانون بازسازی بافت های فرسوده در مجلس نیز به تصویب رسیده و بخش مربوط به تسهیل گری امور بازسازی بافت های فرسوده نیز ابلاغ شده است و در چنین شرایطی باید سازمان نوسازی اقدامات خود را گسترش و توسعه دهد.
وی خاطرنشان کرد: فردا در جلسه علنی شورای شهر حضور خواهم داشت و در ارتباط با اقدامات سازمان نوسازی توضیحات لازم را ارایه می دهم که با ارایه این توضیحات شاهد انحلال سازمان نوسازی نخواهیم بود.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر عدم پرداخت به موقع حقوق برخی از کارگران شهرداری اظهار کرد: ما در شهر تهران امروز چنین دغدغه ای نداریم و شاید یک درصد هم چنین شکایتی به شهرداری ارایه نشده باشد و عدم دریافت حقوق ممکن است براساس مشکلات اداری و یا پیمانکار صورت گرفته باشد.
قالیباف با تاکید براینکه بیست و پنجم هر ماه حقوق کارگران به حساب آنها ریخته می شود و کارگران باید یک حساب در بانک شهر برای حقوق خود بازکنند تا نسبت به واریز به موقع حقوق آنها اقدام شود گفت: در حال حاضر 57 هزار نفر جمعیت کارگری در مجموعه شهرداری به کار مشغولند که شهرداری برای رفع مشکلات آنها تمام هم خود را به کار می گیرد.
قالیباف در بخش دیگری از سخنانش در پاسخ به این سوال که بخشی از بوستان نهج البلاغه نشست داشته و پیمانکاران این مجموعه با کیفیت مطلوب کار را به انجام نرسانده اند عنوان کرد: مشکل خاصی در این مجموعه وجود ندارد و اشکالاتی که پیش آمده به دلیل شیب تند بوستان و آبهای ناشی از بارش باران بوده است ، اما در هر صورت پیمانکار و مجری طرح موظف است کار را درست انجام داده و کامل تحویل دهد.
وی تاکید کرد: ساخت بوستان نهج البلاغه شاید از نظر اقتصادی در آن مکان مقرون به صرفه نبوده اما احداث این مجموعه به این دلیل صورت گرفت که آن مکان تبدیل به محل آسیب شهر شده بود و جایی برای تجمع معتادان و نقطه ای امن برای خلافکاران به حساب می آمد.
نظر شما