۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۰، ۱۰:۰۱

مروتی خبر داد:

خوزستان با کمبود مراکز آموزش عالی دولتی مواجه است

خوزستان با کمبود مراکز آموزش عالی دولتی مواجه است

اهواز - خبرگزاری مهر: سرپرست دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: یکی از مشکلاتی که باعث شده استان خوزستان در مقایسه با سایر استانها ورودیهای کمتری به دانشگاه های دولتی داشته باشد کمبود مراکز آموزش عالی در این استان است.

به گزارش خبرنگار مهر در اهواز، حسن مروتی شامگاه دوشنبه در آئین تجلیل از اساتید، به تشریح وضعیت آموزش عالی استان پرداخت و اظهار داشت: خوزستان با 212 هزار دانشجو و 71 مرکز و موسسه آموزش عالی رتبه دوم را از نظر جمعیت دانشجویی بعد از استان تهران دارد.

مروتی علت پائین بودن رتبه خوزستان در سطح کشور را کمبود مراکز آموزش دولتی عنوان کرد و افزود: میزان راهیابی دانش‌آموزان به دانشگاه های دولتی به عنوان شاخصی برای ارزیابی رتبه آموزش و پرورش هر استان محسوب می‌شود و با توجه به اینکه در خوزستان تنها هفت دانشگاه و مرکز آموزش عالی دولتی فعال است، متاسفانه از این نظر در رتبه های پائین جدول قرار داریم.

وی ادامه داد: استانی مانند سمنان سال گذشته رتبه نخست آموزش و پرورش را در کشور از آن خود کرد چرا که بیش از 50 درصد دانش آموزان کنکوری این استان به دانشگاه های دولتی راه یافتند و تعداد مراکز و دانشگاه های دولتی این استان بیش از خوزستان است.

مروتی تصریح کرد: تنها هفت دانشگاه و مرکز آموزش عالی دولتی در خوزستان وجود دارد که همه آنها از دانشگاه شهید چمران منفک شده اند و آمار ورودی دانش آموزان استان به این دانشگاه ها نیز پائین است.

سرپرست دانشگاه شهید چمران اهواز در بخش دیگری از این مراسم به سیاستهای وزارت علوم در سال جاری اشاره کرد و گفت: بسیاری از وظایف به دانشگاه مادر تفویض شده که در خوزستان بر عهده دانشگاه شهید چمران اهواز سپرده شده که از جمله مهمترین آنها نظارت و ارزیابی و آمایش آموزش عالی است.

وی افزود: با توجه به تشکیل شورای هماهنگی فعالیتهای فرهنگی دانشگا‌ه های خوزستان و انتصاب معاون فرهنگی دانشگاه شهید چمران به عنوان رئیس این شورا، در بخش فرهنگی نیز وظیفه سنگینی بر دوش دانشگاه مادر نهاده شده که می طلبد با جدیت بیشتر در کارها و فعالیتها، نقش هدایت و محوری بودن را به خوبی ایفا کنیم.

سرپرست دانشگاه شهید چمران اهواز موضوع افزایش کیفیت آموزش را مد نظر قرار داد و گفت: از امسال تلاش می شود هر گونه افزایش رشته‌ فقط در مقطع تحصیلات تکمیلی صورت گیرد.
 
در بخش پایانی برنامه نیز از 17 نفر از اساتیدی که سال گذشته به افتخار بازنشستگی نائل آمده بودند، تجلیل و قدردانی شد. این اساتید دارای درجه دکتری و از دانشکده های ادبیات، اقتصاد، دامپزشکی، علوم تربیتی، علوم، علوم ریاضی، علوم زمین، علوم آب، کشاورزی، مهندسی و تربیت بدنی بوده که در سال 89  بازنشسته شدند.

همچنین با گرامیداشت یاد و خاطره دکتر محمد تقی خلوصی و دکتر احمد پاپهن، اساتیدی که در سال گذشته دار فانی را وداع گفتند، با اهدای لوح تقدیر به خانواده‌ آنان، زحمات و تلاش های این اساتید درگذشته در دوران فعالیتشان ارج نهاده شد.
کد خبر 1303504

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha