۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۰، ۹:۴۱

فناوری ژئو ممبران برای پرورش ماهی در همدان به کار گرفته شد

فناوری ژئو ممبران برای پرورش ماهی در همدان به کار گرفته شد

همدان - خبرگزاری مهر: مدیر شیلات جهاد کشاورزی استان همدان گفت: پرورش ماهی با استفاده از فناوری ژئو ممبران در همدان آغاز شد

علی دولو در گفتگو با خبرنگار مهر در همدان اظهار داشت: این شیوه پرورش ماهی برای نخستین بار در استان همدان به اجرا درآمده است.

دولو با اشاره به اینکه فناوری ژئو ممبران شامل ورق های پلیمری با ضخامت و آبگیری کم است، گفت: این ورقه ها از پلی اتیلن با دانسیته بالا ساخته شده که به علت نفوذ پذیری پایین به عنوان محافظ در مقابل انتقال و پخش سیالات بکار می رود.

مدیر شیلات استان همدان اظهار داشت: در اجرای این شیوه 10 هزار قطعه بچه ماهی قزل آلا در استخری به مساحت سه هزار متر مربع رها سازی شد.

وی شهرستان فامنین را منطقه اجرای این طرح عنوان کرد و گفت: وزن اولیه این ماهی ها را 16 گرم بوده و انتظار می رود در یک دوره پرورش حدود سه تا چهار تن گوشت ماهی برداشت شود.

دولو مقاومت در برابراشعه UV، مقاوم در برابر تغییر دما از 40- تا 70 درجه سانتیگراد و مقاوم به رشد گیاهان و حمله  جوندگان را از مزایای این شیوه عنوان کرد.

مدیر شیلات جهاد کشاورزی استان همدان گفت: مقاومت در برابر نیروهای غیر متمرکز، قابلیت استفاده در مخازن آب شرب، سرعت بالای نصب و اجرای طرح و امکان کنترل دقیق بر صحت اجرا و انجام دادن آزمایش های کنترل کیفی از دیگر مزایای این فناوری است.

دولو با اشاره به اینکه در استان همدان 750 استخر پرورش ماهی وجود دارد، گفت: در سال گذشته بیش از سه هزار و 750 تن انواع ماهی در استان همدان تولید شد.

مدیر شیلات جهاد کشاورزی استان همدان با اشاره به اینکه در برخی شهرستان های استان همدان با بهره گیری از روش های نوین دهکده شیلاتی ایجاد شده است، گفت: روستای بابا رستم شهرستان نهاوند با تولید سالانه 45 تن ماهی قزل آلا سرد آبی به عنوان نخستین دهکده شیلاتی غیر ساحلی کشور در سال 87 معرفی شد.

کد خبر 1303562

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha