به گزارش خبرنگار مهر، دکتر محمدعلی عبدالهی روز سه شنبه در اولین کنگره ملی و جشنواره فوریتهای پزشکی در سالن همایشهای رازی با بیان اینکه انجمن فوریتهای پزشکی کشور از سال 79 آغاز به کار نموده است گفت: این انجمن به دنبال تشکیل هیئت مدیره در سالهای اخیر فعالیتهای جدی خود را آغاز نموده است.
وی با اشاره به اینکه تکنیسینهای فوریتهای پزشکی با توجه به زحمات زیادی که در شرایط سخت متحمل می شوند باید جایگاه خاص خود را پیدا کنند، افزود: تکنیسینهای فوریتهای پزشکی از اقشار تحصیل کرده جامعه هستند که باید در جامعه پیشرفته شناخته شوند.
عبداللهی یادآور شد: در این همایش علاوه بر ارایه پژوهشها و دستاوردها به مسایل صنفی بحث سختی کار و افزایش ضریب سختی کار نیز پرداخته می شود.
دبیر کنگره در خصوص ارایه آخرین دستاوردهای علمی تکنیسینهای فوریتهای پزشکی در این کنگره گفت: تکنیسینهای کشور مان دارای ابتکارات بسیاری در زمینه کاری خود هستند که از آن جمله می توان به طراحی جعبه های دارویی اورژانس بسیار مناسب تر از نمونه هاب خارجی است.
وی در ادامه به طراحی و سایل داخل آمبولانس همچون اسکوپ و ویلچر اشاره نمود و ابراز امیدواری نمود تا در این همایش با همکاری سازمانهای مختلف و دانشگاههای کشور بتوانیم با ارایه طرحهای پیشنهادی مذکور و انجام کارهای تخصصی توسط مهندسین طراحی، در جهت ساخت و تولید تجهیزات مختلف اقدام نماییم.
عبدالهی از برگزاری قریب به 20 نمونه تجهیزات پزشکی ایرانی خبر داد و افزود: در این نمایشگاه آخرین تجهیزات پزشکی کشور و یا وسایلی که از دیگر کشورها وارد شده در معرض دید شرکت کنندگان قرار می گیرد.
نظر شما