به گزارش خبرنگار مهر در همدان، کرم رضا پیریایی ظهر چهارشنبه در بازدید از روند اجرای پروژه های عمرانی در شهر سامن از تصویب 11 مصوبه برای تقویت این شهر خبر داد.
پیریایی با تأکید بر پیگیری دقیق ظرفیتهای موجود در استان همدان گفت: همه مردم باید از مصوبات جلسات باخبر شوند.
وی با بیان اینکه حضور اعضای شورای شهر در نشست ها در پیگیری مصوبات نقش بسزایی دارد، گفت: شوراهای اسلامی شهرها باید با ارائه نظرات و پیشنهادات کارشناسی، مدیران را در انجام وظایف و ارائه خدمات یاری کنند.
زمینه حضور سرمایه گذاران در همدان فراهم است
کرمرضا پیریایی اظهار داشت: با تعامل و تلاش همه مسئولان زمینه برای حضور سرمایهگذاران در شهرهای مختلف استان همدان فراهم شده است.
وی فضای شهر سامن را مستعد توسعه و پیشرفت دانست و افزود: باید فضای مردم سالاری دینی در تعامل نزدیک با مردم بر جامعه حاکم شود.
استاندار همدان خاطرنشان کرد: خوشبختانه فضایی مطلوب برای انجام کارهای اساسی در استان همدان به وجود آمده و مدیران از نزدیک مشکلات و مسائل مردم را بررسی میکنند.
استاندار همدان بصیرت، اخلاص و عمل را سه عنصر مورد تأکید مقام معظم رهبری دانست و گفت: شرایط خوبی با رهبری ولی امر مسلمین در کشور برای رشد و توسعه به وجود آمده است.
فرماندار ویژه ملایر نیز بازدید از شهرهای شهرستان ها را باعث شکلگیری ارتباطی عمیق با مردم دانست و با اشاره به برخی مشکلات شهر سامن اظهار داشت: تکمیل نشدن پارک مصلی، تکمیل نشدن شهر زیرزمینی سامن، آسفالت نبودن خیابانهای منتهی به دانشگاه پیام نور و مسکن مهر، عدم لایروبی قناتهای شهر، نبود اعتبار برای مسقف نمودن استخر شنای سامن، عدم احداث و مرمت کانال قنات، عدم احداث کمربندی سامن و تکمیل نشدن حوزه علمیه و مسجد جامع شهر از جمله مشکلات این شهر است.
منطقه اقتصادی خشکبار در سامن ایجاد می شود
حسن خیریان پور وضعیت اشتغال را در شهر سامن مناسب دانست واظهار داشت: با راه اندازی ناحیه صنعتی مواد غذایی در شهر سامن، شکل گیری منطقه اقتصادی خشکبار(از مصوبات سفر سوم هیئت دولت)و احداث یک ناحیه صنعتی دیگر در کنار شهر سامن، وضعیت اشتغال این شهر بهتر خواهد شد.
خیریان پور با اشاره به احداث 32 واحد مسکن مهر در شهر سامن گفت: این پروژه 98 درصد پیشرفت فیزیکی دارد که تا پایان خرداد ماه به بهرهبرداری خواهد رسید.
توسعه شهر سامن پیشرفت چندانی نداشته است
شهردار سامن نیز در این نشست اظهار داشت: متأسفانه شهر سامن با توجه به قدمت تاریخی خود در مقایسه با سایر شهرهای استان همدان رشد و پیشرفت مناسبی نداشته است.
احمد گودرزی کمبود اعتبارات شهرداری را از دیگر مشکلات شهر سامن بیان کرد و خواستار توجه جدی مسئولان استان در این زمینه شد.
رئیس شورای شهر سامن نیز از تعریف پروژههای مناسب در این شهر خبر داد و گفت: ساخت سیلوی 20 هزار تنی، احداث دانشگاه آزاد و پیام نور، چهاربانده شدن محور سامن به ملایر از جمله این اقدامات است.
بخشدار سامن نیز از اختصاص هشت میلیارد و 250 میلیون تومان اعتبار در سال 89 برای شهر سامن خبر داد.
محمد جهانگیری وجود دو واحد دانشگاهی پیام نور و دانشگاه آزاد و یک واحد حوزه علمیه را از جمله ظرفیتهای این شهر بیان کرد و گفت: برای مسکن و اشتغال نیز برنامهریزی شده است.
شهر زیرزمینی به سامن هویت می دهد
استاندار همدان در بازدید از شهر زیرزمینی سامن نیز با تأکید بر حفظ هویت این اثر و معرفی آن از طریق رسانههای مختلف گفت: این اثر میتواند هویتی جدید به شهر سامن دهد.
پیریایی خاطرنشان کرد: با پیگیری جدی میتوان از اعتبارات ملی و استانی برای مرمت و معرفی این اثر بهره گرفت.
معاون عمرانی استاندار نیز خواستار تهیه طرح جامع و مطالعاتی شهر زیرزمینی سامن شد.
سیدحسن موسوی با تأکید بر کاووش در محدوده شهر اظهار داشت: نحوه ورود و خروج بازدیدکنندگان نیز باید مشخص شود.
شهر زیرزمینی، تاریخ به جا مانده از اشکانیان در شهر سامن
شایان ذکر است در شهر سامن شهر زیرزمینی تاریخی وجود دارد که قدمت این شهر را تایید می کند.
این شهر زیرزمینی در سال 84 کشف و در سالهای 87 و 89 کار کاوش آن آغاز شد.
قدمت این شهر به دوران اشکانیان برمیگردد و دارای گستردگی زیادی است که با انجام کار کاوش و مرمت آن میتواند به عنوان جاذبهای برای جذب توریست و گردشگر به حساب آید.
خاطرنشان میشود تاکنون 150 اتاق در این شهر کشف شد و آثار و بقایای انسانی نیز به وضوح قابل مشاهده است.
نظر شما