مدیرکل تبلیغات اسلامی سیستان و بلوچستان پنجشنبه شب درگفتگو با خبرنگار مهر در حاشیه مراسم عزاداری اظهار داشت: آیینهای عزاداری سالروز شهادت بزرگ بانوی اسلام حضرت فاطمه زهرا (س) و شهدای فاطمیه زاهدان از پنجشنبه شب در مساجد و حسینیه های سراسر استان آغاز شد.
صفر قربانپور گفت: سیاه پوش کردن خیابانها و معابر عمومی، نصب پارچه های سیاه و پارچه نوشته درغم شهادت حضرت زهرا (س) و برگزاری مراسم عزاداری همراه با نوحه خوانی و سینه زنی از جمله برنامه های مردمی این استان است.
وی افزود: این آیین ها تا پایان روز شنبه در مساجد و اماکن عمومی مختلف استان ادامه دارد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی سیستان و بلوچستان بیان داشت: به مناسبت سالروز شهادت بانوی دو عالم حضرت زهرا (س) 714 هیئت مذهبی با راه اندازی دسته های سینه زنی به عزاداری خواهند پرداخت.
همچنین دومین سالگرد عروج کوروش فیروزی مدیر فرهنگی و مسئول کانون قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی از شهدای فاطمیه و حادثه تروریستی مسجد علی ابن ابی طالب (ع) زاهدان با عنوان پله پله تا ملاقات خدا عصر پنجشنبه همزمان با یادواره شهدای دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در قالب همایش تبیین جایگاه و اندیشه های سردار اندیشه و فرهنگ با حضور مسئولان و خانواده شهدا در دانشکده دندانپزشکی زاهدان برگزار شد.
صمدالله فیروزی برادر شهید فیروزی و سرپرست معاونت اجتماعی وزیر رفاه و تامین اجتماعی در همایش تبیین اندیشه های شهید فیروزی و یادواره شهدای دانشگاه علوم پزشکی در محاسن و اخلاق نیکوی آن شهید بزرگوار اظهار داشت: شهید فیروزی همه زندگی خود را با مبانی قرآنی تنظیم کرده بود و تمام معیارهای زندگی و رفتار و کردارش براساس احکام قرآنی بود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی - درمانی زاهدان نیز در این جلسه گفت: شمار شهدای این دانشگاه از زمان جنگ تحمیلی تاکنون 13 نفر است که از این تعداد دو نفر دانشجو بوده اند.
منصور شکیبا افزود: از دیگر افتخارآفرینان این دانشگاه در عرصه پیکار با دشمنان اسلام 70 جانباز و 15 آزاده هستند.
وی همچنین یاد شهید فهمیده استان، مسلم کیخا و شهید دانشجوی ورزشکار فداکار حادثه تروریستی مسجد جامع زاهدان، علیرضا ویزش فرد را گرامی داشت.
شهید کوروش فیروزی در فروردین ماه سال 1348 در روستای گنک از توابع بخش زائر شهرستان بافت استان کرمان در خانواده ای مذهبی دیده به جهان گشود.
وی از همان ابتدا با آوای دلنشین قرآن پدرش مانوس بود و علاقه بسیاری به تلاوت قرآن داشت.
شهید فیروزی در سال 1344 به سبب وابستگی و علاقه به برادر بزرگترش ایرج فیروزی راهی شیراز شد و دبیرستان را در این شهر ادامه داد اما این همنشینی زیاد طول نکشید چرا که ایرج به جبهه رفت و در سال 1365 به شهادت رسید.
شهید فیروزی در سال 69 جهت ادامه تحصیل در رشته علوم آزمایشگاهی وارد دانشگاه علوم پزشکی زاهدان شد.
عضویت در شورای مرکزی انجمن اسلامی دانشجویان، تاسیس کانون قرآن و عترت دانشگاه در سال 70 و هیئت محبان حضرت زهرا (س) از جمله فعالیتهای فرهنگی شهید فیروزی است.
با توجه به توانایی این شهید عزیز در مسئولیتهای مختلف به عنوان مدیر اداره کل حراست سازمان انتقال خون تهران مشغول به کار شد اما پس از مدت کوتاهی به سبب شوق وصف ناپذیرش به تبلیغ و ترویج قرآن در مناطق محروم استان سیستان و بلوچستان و همچنین نیاز دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به توان مدیریتی وی راهی این استان شد و مدیریت حوزه فرهنگی دانشگاه را پذیرفت.
شهید فیروزی در زمان این تصدی پیشنهاد های مختلفی برای مسئولیت ادارات دولتی در استانهای سیستان و بلوچستان و کرمان داشت که به علت علاقمندی به کار فرهنگی و ترویج فرهنگ قرآنی از پذیرفتن آنها اجتناب کرد.
شهید فیروزی در سال 78 با خانم انجم شعاع ازدواج کرد و حاصل این وصلت دو فرزند به نامهای محمد و ضحی است.
وی سرانجام پس از 18 سال فعالیت جهاد گونه فرهنگی در ایام فاطمیه سال 1388 مصادف با 7 خرداد به همراه جمعی از نمازگزاران خداجوی مسجد علی ابن ابیطالب (ع) توسط تروریستهای عضو گروهک جند الشیطان در عملیات انتحاری توسط یکی از مزدوران استکبار به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
نظر شما