به گزارش خبرنگار مهر در اردبیل، حجت الاسلام مهدی ستوده ظهر جمعه در اولین نشست جمعیت بانوان فرهیخته وفعال عرصه فرهنگ دینی اظهار داشت: این مهم تنها با توجه، برنامه ریزی و انتخاب زبان خاص این نسل امکان پذیر خواهد بود.
وی افزود: استکبار جهانی با هجمههای مختلف و با تزویر و ریا سعی کرده ماهیت دینی و معرفتی نظام اسلامی ما را زیر سؤال ببرد تا شاید بتواند از این حربه به نفع خود استفاده کند، پس افزایش بصیرت عمومی و اعتقاد در جامعه ضروری است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان راه اندازی هزاران کانال مستهجن صوتی و تصویری را در راستای جنگ نرم دشمن برشمرد و اضافه کرد: آنها تلاش می کنند برنامههای ضد دینی خود را به نمایش بگذارند، اما غافل از اینکه اسلام و حاکمیت دین در این سرزمین اجازه عملی شدن چنین ترفندهایی را نمیدهد.
وی به عزاداریهای ایام فاطمیه و لزوم آگاهی بخشی روحانیون اشاره کرد و یادآور شد: روحانیون در تبیین و تشریح جایگاه عزاداری در این ایام نقش و رسالت اساسی ایفا میکنند و حرکتهای روشنگرانه آنها میتواند بسیاری از توطئهها و ترفندها را خنثی کند.
ستوده همچنین اعضا جمعیت زنان فرهیخته را به ارائه راهکار و برنامه ریزی جهت ترسیم دورنمای استفاده از ظرفیت استانی با توجه به توانمندی دستگاههای دولتی توصیه کرده و از برگزاری کارگاه آموزشی وبلاگ نویسی ویژه اعضا جمعیت فرهیختگان در اردبیل خبر داد.
وی تصریح کرد: با برگزاری این دوره های آموزشی اعضا جمعیت فرهیختگان می توانند با برخورداری از وبلاگ اختصاصی موضوع مستقلی را با توجه به تخصص و توانمندیشان در فضای مجازی تشریح کنند.
این مسئول با اشاره به تاثیر مثبت نگاه تعاملی با ادارات و ارگانها در ارائه راهکارها و تصمیم گیریهای این جمعیت ابراز داشت: این جمعیت باید بتواند از ظرفیت تمامی ارگانهای ذیربط در راستای حل مسائل موجود جامعه زنان استان بهره مند شود.
وی همچنین توجه به خانواده و ارتباطات اجتماعی را در برنامه ریزیهای جمعیت فرهیختگان استان خواستار شد.
دبیر جمعیت بانوان فرهیخته استان نیز در این نشست با اشاره به اولویت بندی موضوعات برنامه های این جمعیت در سه محور طی سال جاری افزود: امسال موضوع بحران هویت و بحران اخلاقی را به عنوان یکی از موضوعات کلی مورد توجه قرار خواهیم داد.
سارا حقی عدم آگاهی بانوان از مسائل روز، جهل اجتماعی و عدم وجود اعتماد به نفس در بانوان، رواج بی حجابی و بد حجابی، وجود ادیان انحرافی و مسائل خرافه پرستی، روابط نا مشروع دختر و پسر، ناشناس بودن هویت زنان مسلمان و... را از جمله زیر مجموعه این محورها عنوان کرد.
وی یادآور شد: افزایش سن ازدواج، عدم حمایت از زنان بی سرپرست و بد سرپرست و ارتباط آن در رشد روابط نامشروع، فروش مواد مخدر توسط این قشر جهت تأمین مخارج زندگی و... از دیگر محورهایی است که امسال برنامه ریزی و اولویت بندی شده است.
دبیر جمعیت بانوان فرهیخته استان در پایان اضافه کرد: در نشستی که با حضور کارگروه تحقیق و پژوهش و کارگروه برنامه ریزی در 20 اردیبهشت سال جاری برگزار خواهد شد ، اعضاء جمعیت با توجه به تخصصشان به ارائه راهکار در این محورها خواهند پرداخت.
نظر شما