به گزارش خبرنگار مهر، حمید پوراعتماد امروز دوشنبه در نشست خبری چهارمین کنفرانس بین المللی علوم شناختی با اعلام این خبر ادامه داد: تقویم سند علوم و فناوری های شناختی از دو سال پیش تدوین شده است که اگر در صحن اصلی شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب برسد، خبر خوبی برای محققان علوم انسانی کشور خواهد بود.
وی در ارتباط با وضعیت کنونی علوم شناختی در کشور تاکید کرد: هرچند کشور ما در حوزه علوم شناختی شروع خوبی را داشته اما به پیشرفت چندانی تاکنون دست نیافته است.
پوراعتماد با طرح این سئوال که چرا باید در زمینه فناوری نانو و زیست فناوری پیشرفت چشمگیری داشته باشیم اما در زمینه علوم شناختی تاکنون به این امر دست نیافته ایم، تاکید کرد: در زمینه نانو و زیست فناوری تاریخچه بلندی داریم اما در حوزه علوم شناختی کشور ما تاریخچه زیادی ندارد و این ترس وجود دارد که آنقدر در پیشبرد علوم شناختی در کشور تعلل کنیم که فرصت رقابت را از دست بدهیم.
وی با بیان اینکه اگر در حوزه علوم شناختی سرمایه گذاری صورت پذیرد، امکان رقابت افزایش می یابد، به مقایسه پیشرفت علوم شناختی ایران و چین پرداخت و اظهار داشت: میانگین سن مراکز علوم شناختی در کشوری مثل چین در قیاس با کشور ما 50 درصد کمتر است اما راهی را که این کشور در حوزه علوم شناختی طی کرده، بیشتر از پیشرفت های ایران در زمینه علوم شناختی است.
نظر شما