به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از منابع اینترنتی، جوهری عبدالمالک از روحانیان مسلمان مرکز اسلامی دارالهجرت گفت: نسل جوان مسلمان در امریکا تاکنون در فضایی زندگی نکرده است که مسلمانان را تروریست تلقی نکنند.
مسلمانان امریکا با اشاره به کشته شدن اسامه بن لادن ابراز امیدواری کردهاند که این امر پایان فصل سرزنشها و شماتتهای جامعه علیه آنها باشد. این درحالی است که رویدادهای جدید که مسلمانان را هدف گرفته هنوز هم برای عدهای نگران کننده تلقی میشود.
عبدالمالک که مرکز اسلامی وی دربرگیرنده یک مدرسه اسلامی است گفت: کودکان مسلمان امروز در فضایی رشد میکنند که چنین تجربهای در آن حک شده است.
وی افزود: آنها باید تلاش کنند که آنچه را که از آن با عنوان امریکایی بودن و مسلمان بودن یاد می شود دوباره تعریف کنند.
رشد احساسات ضد اسلامی طی چند ماه اخیر به نحو قابل توجهی افزایش یافته است. طرح مسلمانان برای ساخت مسجدی نزدیک به محل انفجارهای یازدهم سپتامبر موجب شدت گرفتن حملات شدیدی علیه مسلمانان و اموال آنها در بسیاری از نقاط امریکا شد.
مسئله غیرقانون شدن قانون شرع و مطرح کردن آن از سوی قانونگذاران 13 ایالت نیز نقش مهمی در شدت گرفتن جو منفی ایجاد شده علیه مسلمانان داشت.
طیبه تیلور سردبیر و ناشر مجله عزیزه در آتلانتا که حوزه فعالیتی آن زنان مسلمان امریکا است گفت: واکنش مسلمانان به روند شکلگیری این جریانهای ضد اسلامی متفاوت است. بسیاری از مهاجران نسبت به این روند ابراز شگفتی میکنند و نمیتوانند بهخوبی با آن کنار بیایند اما افریقایی امریکاییهای مسلمان که به برخی بی عدالتیهای اجتماعی خوگرفته به نوعی می دانند که چه نوع رویکردی باید در مقابل این جریان در پیش گرفت.
پس از حملات یازدهم سپتامبر در امریکا، مسلمانان آمریکایی که تعداد آنها بین 7 تا 8 میلیون نفر است نسبت به تعصب و باورهای نادرستی که درباره آنها در جامعه وجود دارد معترض بوده اند.
براساس تحقیقات انجام شده در این کشور اکثریت آمریکاییها اطلاعات بسیار اندکی درباره مسلمانان و یا دین اسلام دارند.
نظر شما