۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۰، ۱۱:۲۹

330 دانشجوی استعداد درخشان در دانشگاه چمران حضور دارند

330 دانشجوی استعداد درخشان در دانشگاه چمران حضور دارند

اهواز - خبرگزاری مهر: مدیر دفتر حفظ و هدایت استعدادهای درخشان دانشگاه شهید چمران اهواز تعداد اعضای این دفتر را 330 نفر در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری اعلام کرد.

به گزارش خبرنگار مهر در اهواز، حسین نجف زاده شامگاه دوشنبه در هفتمین آئین تجلیل از دانشجویان استعداد درخشان دانشگاه شهید چمران اهواز افزود: اعضای این دفتر که از هوش بالاتری برخوردارند، توقعات بیشتری هم دارند و مسئولیت دانشگاه در مقابل آنان سنگین‌تر است.

نجف زاده با اشاره به نحوه انتخاب دانشجویانی که از آنان تجلیل شد، تصریح کرد: با تائید معاونت آموزشی دانشکده ها، از هر گروه آموزشی یک دانشجوی استعداد درخشان که بیشترین معدل را در رشته خود نسبت به دیگر دانشجویان کسب کرده بود، انتخاب شد.

وی با اشاره به کارگاه آشنایی با پارک علم وفناوری که سال گذشته برای دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری استعداد درخشان برگزار شد، افزود: کارگاه دیگری امسال 27 اردیبهشت ماه برای دانشجویان کارشناسی عضو این دفتر برگزار خواهد شد.

نجف زاده تصریح کرد: به شرکت کنندگان در این کارگاه ها گواهینامه اعطا می شود.

وی برگزاری مرحله اول المپیاد علمی دانشجویی در 14 رشته، راه اندازی سامانه پیام کوتاه برای اطلاع رسانی به اعضای دفتر استعدادهای درخشان، به روز رسانی سایت، بررسی مدارک ارسال شده برای ورود به دکتری بدون آزمون، تامین هزینه رفت و برگشت دانشجویان استعداد درخشان به نمایشگاه کتاب را از جمله اقدامات انجام شده و در دست اقدام این دفتر اعلام کرد.

مدیر دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه اظهار امیدواری کرد با بهبود وضعیت مالی این دفتر بتوان در ادامه سال جاری خدمات بهتر وشایسته تری به اعضا ارائه داد.

رشد 11برابری تولید علم در ایران
 
در بخش دیگری از این آئین، سرپرست دانشگاه شهید چمران اهواز به بیان مقایسه میان وضعیت آموزش عالی قبل و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی پرداخت و گفت: وجود 212 هزار دانشجو در 72 مرکز و موسسه آموزش عالی دانشگاهی ظرفیت قابل توجهی است که باید از آن به نحو شایسته استفاده شود.

حسن مروتی با اشاره به اینکه متوسط هوش عمومی دانشجویان استعداد درخشان از دیگر دانشجویان بالاتر است، افزود: یافتن راهی مناسب برای بروز این استعداد که در اعتلای میهن اسلامی کمک کند، بسیار مهم است.
وی بر حرکت دانشگاه ها به سمت دانشگاه های نسل سوم و اصطلاحا کارآفرین تاکید کرد و اظهار داشت: باید نیازهای جامعه بررسی و براساس آنها تحقیقات دانشگاهی انجام شود در چنین صورتی است که هم مشکلات حل می‌شود و هم اشتغال و کارآفرینی را به دنبال دارد.

مروتی گفت: رشد تولید علم در ایران 11 برابر سایر کشورهاست و در افق 1404 باید به جایی برسیم که ایران از نظر تولید علم سرآمد کشورهای منطقه باشد و ما هم اکنون 14 سال قبل از موعد به این هدف دست یافته ایم و این موجب افتخار است.

در پایان این مراسم، از 52 دانشجوی نمونه استعداد درخشان در مقطع کارشناسی در رشته‌های مختلف تحصیلی با اهدای لوح تقدیر و هدایایی تجلیل به عمل آمد.
کد خبر 1308250

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha