۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۰، ۱۳:۴۴

محمود خسروی وفا:

پارالمپیک بهترین دوران خود را تجربه می‌کند/ اولویت حفظ جایگاه پکن است

پارالمپیک بهترین دوران خود را تجربه می‌کند/ اولویت حفظ جایگاه پکن است

رئیس کمیته ملی پارالمپیک با بیان اینکه این کمیته بهترین دوران خود را سپری می‌کند گفت: باید عنوان کنم که برنامه ریزی‌ها به قدری خوب پیش رفته که از حیث جدول زمانی، فراتر از آنچه مورد نظر بوده قرار داریم.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمود خسروی وفا صبح دوشنبه در نشست خبری که با حضور نمایندگان خبرگزاری ها در محل فدراسیون ورزش های جانبازان و معلولان برگزار شد در خصوص آماده سازی تیم های جانبازان و معلولان برای حضور در بازی های پارالمپیک 2012 لندن توضیحاتی را ارائه کرد.

کمیته پارالمپیک در بهترین دوران به سر می برد
وضعیت آماده سازی ما برای حضور در بازی های پارالمپیک 2012 لندن بسیار وضعیت مساعد و خوبی است و باید بگویم از نظر برنامه ریزی، خیلی هم پیش هستیم. خوشبختانه اردوهای آماده سازی به بهترین شکل در حال برگزاری است و هیچ مشکلی از این بابت نداریم و باید بگویم که وضعیت تیم ها و ورزشکاران ما برای حضور در این مسابقات، بسیار امیدوار کننده است.

در خصوص کسب نتایج نظری ندارم
اینکه می گویم وضعیت کمیته پارالمپیک خوب است بدین معنی نیست که ما در این بازی ها حتما نتایج خوبی کسب خواهیم کرد. این، دو مقوله متفاوت است. من گفتم این کمیته از حیث برنامه ریزی در درجه خوبی قرار دارد اما در خصوص نتیجه نمی توان پیش بینی کرد. در ورزش شما هیچگاه نمی توانید بگویید فلان ورزشکار مدال طلا می‌آورد.

برای موفقیت در لندن باید از آتن شروع می کردیم
یک کشور برای اینکه در رقابت های اینچنینی به توفیقی دست پیدا کند باید از یکی، دو دوره قبل فعالیت خود را آغاز کند. ما برای اینکه در لندن موفق شویم می بایست کار خود را از پارالمپیک آتن و پکن آغاز می کردیم. با این حال روند کار به گونه ای است که انتظار داریم نتایج خوبی کسب کنیم.

هدف ما حفظ جایگاه پکن است
اصلی ترین هدف ما در بازی های پارالمپیک لندن، کسب جایگاه بیست و دومی پارالمپیک پکن است. البته نگاهی هم به جایگاه بالاتر داریم و در این راه تلاش خود را انجام می دهیم. با این حال کشورهای دیگر پیشرفت کرده اند و همین امر سبب می شود که رقابت نزدیک و فشرده ای را در بازی های لندن شاهد باشیم.

کمیته شکست را قبل از مسابقات تشکیل می دهیم
دنبال این نیستیم که اگر تیمی موفق به کسب نتیجه نشد، مربی و رئیس انجمن آن را بازخواست کنیم. ما قبل از اینکه ورزشکاران ما در لندن حضور پیدا کنند بحث های آسیب شناسی خود را آغاز کرده ایم و نمی خواهیم پس از اینکه بازی ها تمام شد کمیته شکست تشکیل داده و کسی را بازخواست کنیم.

اردوی تیراندازی و فوتبال هفت نفره لغو نشده است
کمیته ملی پارالمپیک بر حسب سیاست های خود، برخی رشته ها را نسبت به برخی دیگر در اولویت قرار داده است. به عنوان مثال رشته تیراندازی و دوچرخه سواری نسبت به رشته مدال آوری چون وزنه برداری در اولویت قرار ندارد و ما اجبارا در برخی اردوها شرکت نخواهیم کرد. بنابراین شرکت نکردن در بازی های تیراندازی اسپانیا به معنای لغو آن نیست. اردوی تیم فوتبال هفت نفره هم در ایتالیا لغو نشده بلکه مسئولان این تیم، حضور پیدا نکردن اوکراین و روسیه در این مسابقات را دلیل شرکت نکردن در آنجا عنوان کرده اند و ما هم پذیرفته ایم.

اولویت ما مدال آوری در پارالمپیک است
کمیته ملی پارالمپیک به رشته ها و ورزشکارانی بیشتر بها می دهد که از بخت مدال آوری بالاتری برخوردار باشند. به عنوان مثال بین یک ورزشکاری که از شانس کسب مدال طلا برخوردارا است و ورزشکاری که مدال برنز می گیرد، اولویت را به ورزشکار طلایی می دهیم و در این خصوص با خود ورزشکاران هم به توافق رسیدیم. به هر حال بین رشته وزنه برداری و گلبال فرق وجود دارد.

ورزشکار طلایی یک میلیون حقوق می گیرد
برای اینکه یک ورزشکار بتواند در بازی های پارالمپیک لندن مدال طلا کسب کند ما تمام امکانات تمرینی، مکمل ها، رفاهی و مالی او را فراهم می کنیم. ورزشکاری که از بخت کسب مدال برخوردار است تا یک میلیون تومان هم حقوق دریافت می کند.

در برگزاری اردوها دقت می کنیم
یک ورزشکاری می گفت هر وقت می خواهد استراحت کند در اردوهای تهران حضور پیدا می کند. چراکه به گفته او در شهر محل تمرین خود روزانه 6 ساعت تمرین می کرده اما در اینجا با احتساب ساعاتی که در ترافیک، صف ناهار و صف آسانسور از او تلف می شده تنها نیم ساعت تمرین می کند. بنابراین ما به جای اینکه ورزشکار را به تهران بیاوریم، مربی را به استان ها می فرستیم.

سرانه ورزشکار باید محاسبه شود
برای اینکه از بودجه ای که به ما اختصاص داده می شود بهترین استفاده را بکنیم باید سرانه ورزشکار را محاسبه کنیم و آن را در تعداد روزهای اردو ضرب کنیم تا بدرستی بدانیم یک ورزشکار چقدر هزینه روی دست آن فدراسیون و کمیته می گذارد. ما در کمیته پارالمپیک این کار را انجام داده ایم و برای حضور در لندن مشکلی از این بابت نداریم.

مکمل را خودمان برای ورزشکار تهیه می کنیم
 برای اینکه احتمالا به مشکلی به نام مشکل دوپینگ برنخوریم خودمان اقدام به خرید مکمل برای ورزشکار می کنیم. به عنوان مثال به یک ورزشکار می گوییم هزینه مکمل او چقدر می شود و او می گوید 35 هزار تومان. آنگاه خودمان با قیمت بسیار بالاتر اما نوع استانداردش را برای این ورزشکار تهیه می کنیم تا در بازی های لندن با مشکل مواد غیرقانونی نیروزا مواجه نشویم . ضمنا به خود ورزشکار هم کمک می شود که دغدغه مالی نداشته باشد.

رقابت های لیگ برگزار می کنیم
ما تا پیش از این لیگ نداشتیم اما برای این کار یک پست سازمانی تعریف کردیم. پیش از این فقط کمیته فنی در این بخش فعالیت می کرد اما حالا مسئولیت این کار را بر عهده آقای گلشنی قرار داده ایم. در حال حاضر لیگ را در بخش فوتبال هفت نفره آغاز کرده ایم.

بسکتبال با ویلچر فقط در آسیا رقابت می کند
قول هایی داده شده مبنی بر اینکه محرومیت بسکتبال با ویلچر ایران لغو می شود اما چنانچه این اتفاق هم بیفتد نمی توانیم در لندن حضور پیدا کنیم. ما اصلا بنا نداریم تیم بسکتبال با ویلچر را در رقابت های پارالمپیک و جهانی شرکت دهیم. البته این تیم برای حضور در رقابت های آسیایی مشکلی نخواهد داشت.

 تیم ها را 6 ماه جلوتر می بندیم
کار تیم های اعزامی ما به رقابت های لندن از 6 ماه قبل به طور کامل انجام خواهد شد. 6 ماه باقیمانده را به انتخاب نفرات اختصاص نمی دهیم و فقط برای حضور در بازی ها تدارک می بینیم. تکلیف ورزشکاران ما تا پایان سال مشخص خواهد شد و با فراغ خاطر به برنامه ریزی برای کسب نتایج می پردازیم.

دوومیدانی بیشترین نماینده را دارد
هنوز تکلیف سهمیه ها قطعی نشده اما در دو و میدانی  با 15 ورزشکار، بیشترین نماینده را خواهیم داشت. از دیگر تیم هایی که در این رقابت ها حضور خواهند داشت باید به رشته های وزنه برداری، گلبال، فوتبال هفت نفره ، تیراندازی و جودو اشاره کرد.

کد خبر 1312967

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha