به گزارش خبرنگار مهر، احمد جمشیدی عصر دوشنبه در جلسه کارگروه پژوهش، آمار و فناوری اطلاعات مازندران در استانداری، با اشاره به اینکه مازندران در صنایع مبتنی بر فناوری های نوین جزو چند استان نخست کشوراست، گفت: باید نسبت به ارایه ایده ها و برنامه های پژوهشی مرتبط با این موضوع در جلسات کارگروه اهتمام شود.
جمشیدی با بیان اهمیت برخورداری صنعت استان از فناوری های مدرن، تصریح کرد: برای اخذ مجوزهای لازم در این راستا می بایست اقدامات لازم در دستور کار دستگاه های اجرایی قرار گیرد.
وی ایجاد ارتباط بیشتر بین صنایع و دانشگاه ها را در جهت ارتقاء تحقیقات فنی و صنعتی لازم دانست و بیان داشت: دانشگاه ها باید مباحث تحقیقاتی را با همان علاقه و جدیتی که در این نهاد پژوهشی دنبال می کنند در کارگروه پژوهش، توسعه و فناوری پیگیری کنند.
جمشیدی افزود: دانشگاه از اعضای اصلی این کارگروه است و باید پیشنهادها و اولویت های پژوهش در استان را به جلسات بیاورد.
رئیس کارگروه پژوهش، توسعه و فناوری استان از حضور نفر سوم و چهارم برخی دستگاه ها در این کارگروه بسیار مهم استان انتقاد کرد و افزود: روسای هر دستگاه برای این که در جریان مباحث و اولویت های کاری کارگروه قرار بگیرند می باید شخصاً در جلسات حضور پیدا کنند.
جمشیدی ادامه داد: دستگاههای عضو باید با مطالعه و ذهنیت قبلی ایده ها و پیشنهاد های بایسته پژوهشی را برای کار به جلسات بیاورند.
وی مجموع تعداد پژوهشگران فعال در سامانه پژوهشی استان را ۳۸۲، تعداد پروژه های پژوهشی را ۳۱۲، تعداد مقالات چاپ شده در نشریات را ۳۲۴، تعداد مقالات چاپ شده در همایش های علمی را ۳۰۶ و تعداد کتاب پژوهشی تالیفی را ۷۵ جلد برشمرد.
نظر شما