به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه زمان، هماندیشی قرآن و حقایق علمی که از سوی چندین نشریه ترکی برگزار شده بود میزبان علمای دینی و دانشمندانی از کشورهای مختلف بود.
سخنرانیها در این همایش با محور تغذیه نوزادان با شیر مادر تا زمانی که دوساله میشوند (وظیفه قرآنی برای مادران)، تشکیل شیر در بدن حیوانات و رابطه میان هنر و اطلاعات نظری ارائه شد.
سخنرانیهای و مقالات ارائه شده در این هماندیشی به این نتیجه رسیدند که کتاب آسمانی اسلام منبعی برای کشف علوم مدرن و حقایق علمی بوده و تحولات علی نشان دهنده این است که قرآن کلام وحی است که از سوی خالق نازل شده است.
مصطفی باکر استاد گروه پزشکی دانشگاه مرمره استانبول درمقاله خود با محور تغذیه کودکان زیر دوسال با شیر مادر اهمیت تغذیه با شیر مادر را بر سلامتی نوزاد و مادر مورد تأکید قرار داد.
باکر با اشاره به آیه 14 سوره لقمان و آیه 233 سوره بقره که هردو تغذیه با شیر مادر را مورد تأکید قرار داده اند گفت: نتایج تحقیقات علمی تأکیدی بر این آیات است و اشاره کرد که تحقیقات امریکا نشان میدهد نرخ مرگ میان نوزادانی که با شیر مادر تغذیه می شوند 20 درصد کمتر است. میزان پروتئین شیر مادر کم است چرا که نوزاد به پروتئین زیادی نیاز ندارد. نوزادی که با شیر بز تغذیه می شوند کلیه هایش نمی توان آن را تحمل کند. چرا که نوزاد نیاز به آهن دارد و جذب آهن در شیر مادر پنج برابر شیر گاو است.
حمید عطیه محمد استاد دانشگاه که از مصر در این هم اندیشی شرکت کرده بود سخنرانی با محور شکل گیری شیر در حیوانات ایراد کرد و اظهار داشت: انسانها برای تولید شیری شبیه به شیر گاو باید کارخانه ای به اندازه یک زمین فوتبال بنا کنند.
حمزه اکتان ر ئیس هئیت عالی امور دینی در دفتر دیانت ترکیه گفت: این هم اندیشی یاد آور لذت خواندن قرآن بود. وی این همایش را فرصتی برای گردهم آوردن دانشمندان و علمای ترکیه و جهان اسلام توصیف کرد و گفت: این همایش باید در سایر کشورها نیز برگزار شود.
نظر شما