۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۰، ۱۴:۱۸

استاندار ایلام:

نهضت گردشگری ایلام عملیاتی می شود

نهضت گردشگری ایلام عملیاتی می شود

ایلام - خبرگزاری مهر: مجتبی اعلایی گفت: نهضت گردشگری استان ایلام عملیاتی می شود.

به گزارش خبرنگار مهر در ایلام، استاندار ایلام صبح چهارشنبه در ادامه سلسله بازدیدهای خود که به همراه معاونین و اصحاب رسانه از دستگاه های دولتی انجام می پذیرد در جمع مدیران و کارکنان سازمان گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی استان حاضر شد و طی سخنانی، خواستار عملیاتی شدن نهضت گردشگری در استان شد.

اعلایی اظهار داشت: این حوزه موثر، نیازمند تحولات اساسی و بنیادی است و باید با برگزاری همایشی مختص گردشگری و صنایع دستی به صورت عالمانه راهبردهایی که در آن، این حوزه را به صنعت تبدیل کند، دنبال شود.

وی افزود: سهم این حوزه در اقتصاد استان باید مشخص شود زیرا سه حوزه مهم و تاثیرگذار در آن تنیده است.

این مسئول تصریح کرد: الان در برخی از کشورها، به گونه ای در این حوزه ها سرمایه گذاری شده که به اندازه کشورهای نفت خیز، از آن کسب درآمد می کنند.

استاندار ایلام با بیان اینکه ایلام دارای میراث کهن و ارزشمندی است، گفت: برای ایجاد یک نهضت واقعی در این حوزه، باید هدفگذاریها و مقصود کاملاً منطبق با کارهای کارشناسانه باشد به نحوی که رشد و ترقی در آن خود را در معرفی استان در سطح ملی و فراملی نشان دهد.

اعلایی در ادامه با قدردانی از زحمات مدیران و کارکنان این حوزه در معرفی جاذبه های گردشگری جنگ و میراث فرهنگی، افزود: با استفاده از مستندسازان و هنرمندان ایلامی باید به تبلیغ و ترویج جاذبه های استان پرداخت.

در خلال این دیدار حشمت الله عسگری معاون برنامه ریزی استانداری ایلام، گفت: طرح جامع نصب تابلوهای گردشگری یکی از اقدامات مطلوب در حوزه گردشگری و میراث فرهنگی بود که در راستای ایجاد نهضت در این حوزه موثر است.

وی افزود: مدیریت بهره برداری از آثار فرهنگی و گردشگری نیازمند نظام جدیدی است که در مصرف منابع از هدر رفتن آن جلوگیری کند.

وی تصریع کرد: در ایجاد شهر نمایشگاهی، عرضه محصولات موزه صنایع دستی باید بصورت جدی و هدفمند عملیاتی شود.

معاون استاندار ایلام در خصوص روستاهای هدف گردشگری نیز گفت: هزینه کردها در این مناطق باید به گونه ای باشد که روستا بهره مند شوند نه اینکه به یک شهر تبدیل شود.

وی در ادامه اضافه کرد: پس از موضوع پردازش به قالی بافی، سیلوسازی، نهضت گردشگری نیز می تواند بصورت هدفمند عملیاتی شود.

در این نشست همچنین حسن مرکزی، مشاور استاندار و رئیس مرکز جامع اشتغال و سرمایه گذاری استان گفت، استان ایلام دارای خصوصیات منحصر به فردی در حوزه گردشگری است که نیازمند نمادسازی است.

وی افزود: وجود بناهای متعدد باستانی با قدمت های طولانی که در سطح کشور بی نظیر هستند، فرصتی بسیار مناسب برای ارائه در قالبهای بسته های تبلیغی است که می تواند در معرفی این جاذبه ها بسیار موثر واقع شود.

در ابتدای این دیدار مسعود اسکندری رئیس سازمان گردشگری و میراث فرهنگی استان به گزارش کاملی از دستاوردها و برنامه های این سازمان در سال ماضی و سال جاری پرداخت و عملکرد حوزه های صنایع دستی، میراث فرهنگی و گردشگری را به تفصیل بیان کرد.

سرزمینی که اکنون استان ایلام نام دارد، بنا به اسناد تاریخی فراوان، بخشی از کشور عیلام باستان بوده است و این کشور حدود 3 هزار سال پیش از میلاد بوجود آمده و تا سال 640 پیش از میلاد به حیات اجتماعی خود ادامه داده است.

از سال 1309 شمسی در تقسیمات کشوری، ایلام جزو استان پنجم یعنی کرمانشاه شد، سپس به علت موقعیت مهم سیاسی و مرزی و محرومی های فراوان به فرمانداری کل تبدیل شد و اکنون یکی از استانهای مهم کشور به شمار می آید.

از زمان شکل گیری این منطقه و ظهور زندگی بشر در آن، ایرانیان هنرمند همواره برای زندگی و ادامه بقا آثار فراوانی خلق کرده اند که هرکدام گویای نوع زیست، فرهنگ ها و آداب و رسوم مردمان این منطقه هستند.

گردشگران و دوستداران آثار باستانی می توانند با مراجعه به این منطقه از ایران،‌ با نمونه های منحصربه فردی از آثار تاریخی و معماری باستانی وآثار طبیعی بکر این استان آشنا شده و از دیدن شگفتی های آن لذت ببرند.

کد خبر 1314835

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha