به گزارش خبرنگار مهر، ذبیح الله میقانی عصر چهارشنبه در نشست این شورا افزود: ازدحام جمعیت، بیکاری، فقر، اختلافات فرهنگی و احساس تنهایی در کنار مشکل مسکن برای آنها که اجاره نشین هستند همگی عوامل مهم تشدید استرس های روحی در شهرها هستند.
وی اظهار داشت: طبق آمارها شهرنشینی به افزایش محسوس بار بیماریهای اعصاب و روان انجامیده است و همچنین مقاومت به درمان های موجود در ساکنان مراکز کلانشهرها بیشتر مشاهده می شود.
این عضو شورای شهر گرگان بیان داشت: مطالعات گسترده نشان داده است که کودکان در نواحی شهری با مشکلات روحی بیشتری در مقایسه با کودکان روستایی روبه رو هستند.
وی گفت: تراکم جمعیت و اجبار به زندگی در آپارتمان ها موجب شده است تا نقش همسای هها نیز به عنوان یک عامل دخیل در سلامت روان مورد توجه قرار گیرد.
به گفته وی، آلودگی های صوتی، نداشتن اطمینان متقابل و تفاوت های رفتاری و فرهنگی موجب از بین رفتن احساس امنیت و آرامش روحی بسیاری از شهروندان می شود.
میقانی یادآورشد: یکی از مهمترین تاثیرات شهرنشینی استرس یا فشار روانی است و هر عملی که موجب برهم خوردن تعادل روانی انسان و تغییرات سریع احساسی عاطفی، خلقی، رفتاری شود، استرس زاست.
عضو شورای شهر گرگان اظهار داشت: در دنیای امروز که به جرات می توان آن را نقطه عطف پیشرفت صنعتی بشر خواند، شهر نشینی یکی از فاکتور های اصلی این فرایند محسوب می شود و تجمع گروه قابل ملاحظه ای از انسانها در یک نقطه از یک سرزمین که به دلایل مختلفی صورت میگیرد ،شهر را تشکیل می دهد. امروزه با تغییر تعریف کار، رفاه و امنیت، شهر به مکان مناسبی برای براورده ساختن نیازهای انسان امروز مبدل شده است.
منتخب مردم گرگان در شورای شهر افزود: دلایل مختلفی را می توان عامل این اختلاف دخیل دانست به عنوان مثال، عدم وجود هوای سالم، تحرک بسیار اندک مردمان شهرنشین،فشارهای شدید عصبی و روانی به دلیل نوع زندگی و کار در شهر و فرهنگ خاص زندگی شهری در مورد تغذیه و نوع مواد غذایی مصرفی از جمله این عوامل هستند.
نظر شما