۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۰، ۱۵:۴۰

فاطمی:

آموزشهای جهاد دانشگاهی باید از مباحث نظری و جریان ساز باشد

آموزشهای جهاد دانشگاهی باید از مباحث نظری و جریان ساز باشد

قم - خبرگزاری مهر: معاون آموزشی جهاد دانشگاهی واحد استان قم با تاکید بر اینکه آموزش‌ها در جهاد دانشگاهی باید فرا‌تر از آموزشگاه‌های عمومی و تخصصی در سطح کشور باشد، بیان داشت: آموزش‌ها در جهاد دانشگاهی باید برگرفته از مباحث نظری، اعتقادی و جریان ساز باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، سیده شبنم فاطمی ظهر پنج شنبه در سی و دومین گردهمایی معاونین آموزشی واحد‌ها، پژوهشکده‌ها، سازمان‌ها و مراکز جهاد دانشگاهی سراسر کشور که در تالار اندیشه دانشگاه قم برگزار شد، با بیان اینکه در حال حاضر آموزش‌های دانشگاهی کاربردی نیست، تاکید کرد: کاربردی نبودن دروس و فضای آموزشی در دانشگاه‌ها باعث شده تا خروجی این مجموعه‌ها، خروجی مورد نظر نباشد.

وی اضافه کرد: باید در مباحث آموزشی به علومی پرداخته شود که از مباحث نظری و از عقیده ما نشات گرفته باشد و در این صورت است که آموزش‌ها می‌تواند جریان ساز باشند.

فاطمی با بیان اینکه آموزش‌های کوتاه مدت نمی‌توانند آنچنان جریان ساز باشند، تصریح کرد: به همین دلیل نیز جهاد دانشگاهی تصمیم گرفت تا رویکرد آموزش دانشگاهی و آموزش عالی داشته باشد و این نوع آموزش این نوید را می‌دهد که آموزش‌ها موثر‌تر باشند.

تحصیل ۶۰۰دانشجو در ۵ رشته در مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم

وی بیان داشت: در راستای راه اندازی آموزش‌های عالی در جهاد دانشگاهی استان قم، مهر ماه سال گذشته مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی تاسیس شد و هم اکنون ۶۰۰دانشجو در ۵ رشته در آن مشغول به تحصیل هستند.

معاون آموزشی جهاد دانشگاهی واحد استان قم ترسیم چشم انداز برای مراکز آموزش کوتاه مدت جهاد دانشگاهی را مورد توجه قرارداد و گفت: آموزش‌های کوتاه مدت اگر چه جزء آموزش‌های مکمل هستند اما اگر مورد توجه باشد می‌تواند جریان ساز شود.

فعالیت سه مرکز تخصصی در جهاد دانشگاهی قم

وی در ادامه در خصوص مراکز تخصصی جهاد دانشگاهی واحد استان قم اظهار داشت: در چشم انداز این مراکز تخصصی، راه اندازی هفت مرکز تخصصی دیده شده است و در حال حاضر نیز ۳ مرکز تخصصی علوم انسانی، فناوری اطلاعات و زبان‌های خارجی در جهاد دانشگاهی استان قم فعال است.

جهاد دانشگاهی باید فرا‌تر از دیگر آموزشگاه‌ها در سطح کشور نقش آفرین باشد

فاطمی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه تعلیم و تربیت دو واژه پرمغزی است که در اساسنامه جهاد دانشگاهی به عنوان رسالتی بزرگ در کنار پژوهش معرفی شده است، بیان داشت: در واقع هدف، کوششی مستمر برای رسیدن به رشد و تعالی و پیشرفت در سایه دو بال آموزش و پرورش است و لذا جهاد دانشگاهی باید فرا‌تر از آموزشگاه‌های عمومی و تخصصی در سطح کشور نقش آفرین باشد.

وی در ادامه تصریح کرد: جهاد دانشگاهی باید بتواند در سایه هدف رشد و تعالی کشور که می‌تواند روشنگر یک مسیر واحد باشد، مسائل و موانع را شناسایی و با تحلیل آن‌ها و ایجاد بسترهای آموزشی متناسب که مسلما تابع شرایط، سلایق، مد، تقلید و منفعت اشخاص نباشد طراحی و اجرا کند.
کد خبر 1315836

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha