۷ خرداد ۱۳۹۰، ۸:۴۵

مقدسی به مهر خبر داد:

پرچم ایران بر تارک سایتهای علمی آمریکا به اهتزاز در آمد

پرچم ایران بر تارک سایتهای علمی آمریکا به اهتزاز در آمد

رشت - خبرگزاری مهر: دبیر علمی اولین کنفرانس بین المللی "بتنهای ناتراوا " گفت: پرچم جمهوری اسلامی ایران در دوران تحریم اقتصادی از دیدگاه صنعتی بر تارک سایتهای علمی کشور آمریکا به اهتزاز در آمد.

غلامرضا مقدسی در گفتگو با خبرنگار مهر درج پوستر این کنفرانس در سایت بین المللی مهندسان عمران آمریکا را از دستاوردهای مهم دانست و افزود: این پوستر زمانی در این سایت درج شد که جمهوری اسلامی در دوران تحریم نافرجام اقتصادی آمریکا قرار دارد.

وی با اشاره به اینکه پوستر اولین کنفرانس بین المللی " بتنهای ناتراوا " به گونه ای طراحی شده که پرچم جمهوری اسلامی در بالای پوستر درج شده است اظهارداشت: این کنفرانس با یک ظرافت خاص توانست این تحریم را شکست دهد.

مشارکت  15 رشته دانشگاهی در کنفرانس بتن ناتراوا مثال زدنی است 

دبیر علمی اولین کنفرانس بین المللی " بتنهای ناتراوا " گفت: این همایش یک تفاوت اساسی نیز با دیگر کنفرانسها دارد آن هم حضور 15 رشته دانشگاهی در این کنفرانس است، معمولا کنفرانسهای علمی تک بعدی یا دورشته ای هستند.

وی از دیگر دستاوردهای این  کنفرانس را حضور 166 عضو هیئت علمی از سراسر دنیا عنوان کرد و افزود: طی دو سال گذشته این اساتید ضمن دادن مشاوره علمی محورهای کنفرانس را نیز تعیین کردند.

مقدسی  در ادامه با اشاره به تقارن برگزاری کنفرانس بین المللی " بتنهای ناتراوا " با سال جهاد اقتصادی خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری ضمن توضیحاتی در زمینه سال جهاد اقتصادی فرمودند: " چرخه علم را باید کامل کنید" و مراتبی را نام بردند که با اهداف و برنامه های این کنفرانس هماهنگی دارد.

وی گفت: تبدیل علم به فناوری یا تکنولوژی، تولید محصول با کمک گیری از فناوری بومی شده، تجاری سازی و صادرات محصولات تولیدی با کیفیت بالا از مواردی است که مقام معظم رهبری بر آن تاکید دارند خوشبختانه این خط و مشی توسط عوامل  کنفرانس دنبال شده است.

لزوم صدور خدمات فنی و مهندسی از سوی ایران به کشورهای دنیا

دبیر علمی اولین کنفرانس بین المللی " بتنهای ناتراوا " اظهارداشت: در سال گذشته مذاکره ای با سازمان اکو مبنی براینکه شرکتهای آب و فاضلاب شهری و روستایی، آب منطقه ای و غیره با توجه به تخصص بالا و مثال زدنی در خاورمیانه برای احداث سد، سازه های هیدرولیکی و طرح های آبرسانی دارند بتواند صدور خدمات فنی مهندسی به این کشورها داشته و اشتغالزایی ایجاد کنند.

وی ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران هم اکنون از یک صادر کننده نیروی کار ارزان و غیر متخصص به کشورهای در حال توسعه به یک مرکز تولید علم در جهان تبدیل شده است.

مقدسی یادآورشد: با توجه به ایجاد ظرفیت های علمی در ایران باید زمینه اشتغالزایی بیشتر جوانان در سطح جهان فراهم شود و راهکار این مهم برگزاری کنفرانس های علمی و رایزی با سازمان های منطقه ای و فرامنطقه ای است.

کد خبر 1320445

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha