به گزارش خبرنگار مهر، حمید عمرانی صبح پنجشنبه در نشست این معاونت، بر همت همگانی جهت حفظ آثار باستانی و تاریخی استان تاکید کرد و افزود: فرهنگ سازی و نهادینه کردن حفاظت از آثار باستانی و تاریخی ، حساسیت همگانی جهت حفاظت از این آثار تاریخی را ایجاد خواهد کرد.
وی همچنین از جذابیتهای تاریخی و باستانی استان به عنوان جذابیتی موثر در جذب گردشگر یاد و بیان کرد: این مواریث تاریخی برای گردشگران جذاب بوده و ترویج و اشاعه آن ها به رونق صنعت گردشگری استان کمک می کند.
وی از حمایتهای مسئولان در راستای حفظ مواریث این سرزمین قدردانی کرده و این حمایتها را الگوی همکاری های فرابخشی و زمینه ساز توسعه استان گلستان عنوان کرد.
عمرانی از کلنگ زنی پروژه باغ موزه مینودشت در آینده ای نزدیک خبر داد.
معاون عمرانی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گلستان گفت: شهرستان مینودشت از دیدگاه باستان شناسی و وجود آثار تاریخی از جایگاه ویژه ای در استان برخوردار است و وجود آثاری چون دشت حلقه و بزرگترین شهر اشکانی و تپه بازگیردراین سرزمین حاکی این مدعاست.
عمرانی افزود: هم اکنون اولین موزه این شهرستان در بنای قدیمی شهرداری این شهرستان پس از مرمت، بازسازی و تجهیز راه اندازی شده و آثار عظیم تاریخی و طبیعی و مردمی با فرهنگ کهن از محوطه های تاریخی تپه بازگیر، دشت حلقه و هنرهای سنتی و صنایع دستی متنوع به ویژه ابریشم بافی که بومی این منطقه است، به نمایش درآمده است.
وی گفت: با پیگیریهای به عمل آمده مقدمات کلنگ زنی باغ موزه مینودشت فراهم شده و امیدواریم در آینده ای نزدیک شاهد توسعه و رونق این موزه و بهره بردای از آن به عنوان باغ موزه مینودشت باشیم.
عمرانی با اشاره به شعار موزه وخاطره، از گذشتگان به عنوان خاطره یاد کرد و گفت: با توجه به ضرورت تبلیغ و اشاعه اهمیت مواریث کهن این سرزمین و نظر به قدمت 7000 ساله آثار این سرزمین و حفظ خاطره گذشتگان، تلاش جهت حفظ این مواریث که غنای فرهنگ وتمدن این دیار را اذعان می دارد، ضروری است و باید از تخریب احتمالی آن ها جلوگیری شود.
نظر شما