به گزارش خبرگزاری مهر، این نشست با حضور سیاستمدارانی از قبیل "دیوید کمرون" نخست وزیر انگلستان، "نیکلای سرکوزی" رئیس جمهور فرانسه و "آنگلا مرکل" صدر اعظم آلمان برگزار شد در حالیکه در سویی دیگر مدیران بزرگترین شرکتهای تکنولوژی ارتباطات و اطلاعات از قبیل "مارک زاکربرگ" بنیانگذار شبکه اجتماعی فیس بوک و"اریک اشمیت" مدیر اجرایی شرکت گوگل حضور داشتند.
در این نشست زاکربرگ 27 ساله با رئیس اتحادیه اروپا، "هرمان ون رومپوی"، "جوز مانوئل باروسو" رئیس کمیسیون اروپا و "استفان هارپر" نخست وزیر کانادا به گفتگو پرداخت. آنچه حضور زاکربرگ را در این نشست جالب توجه همگان ساخته بود این است که وی از یک دانشجوی ساده از دانشگاه هاروارد با ایده ای بزرگ به یکی از قدرتمند ترین افراد جهان تبدیل شده است.
زاکربرگ در این نشست از اینترنت به عنوان نیرویی قدرتمند نام برد که به انسانها مجال ابراز عقیده داده است. وی در گفتگویی با اریک اشمیت گوگل، موضوعاتی از قبیل متعادل سازی آزادی شبکه با در نظر گرفتن محافظت از حریم خصوصی و حقوق معنوی کاربران را مورد بررسی قرر داد.
در پیش نویسی که از ابلاغیه نهایی این نشست در ارتباط با اینترنت تهیه شد، گروه هشت تعهد داد آزادی، شفافیت و رقابت عادلانه در صنعت آنلاین را حفظ کند در پیشنویس این جلسه دو روزه که در پاریس برگزار شد همچنین اعلام شد که گروه هشت به حقوق بشر و آزادی احترام خواهد گذاشت.
در این نشست همچنین کشورهای گروه هشت تعهد دادند تا برنامه ای علیه تعدی به حقوق معنوی و حریم خصوصی و اطلاعات کاربران تعهد را ارائه کنند:
آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان در کنار مارک زاکربرگ، اریک اشمیت و "نیکولای سرکوزی" رئیس جمهور فرانسه
"دیوید کمرون" نخست وزیر انگلستان و مارک زاکربرگ بنیانگذار فیس بوک
زاکربرگ در میان اریک اشمیت و "هرمان ون رومپوی"، رئیس اتحادیه اروپا
"دیوید کمرون" در حال گوش دادن به سخنان زاکربرگ طی نشست گروه هشت درباره مسائل اینترنت
از چپ به راست: "هیروشی میکی تانی" رئیس شرکت "راکوتن"، مارک زاکربرگ بنیانگذار فیس بوک، و "جوزه مانوئل باروزو" رئیس کمیسیون اروپا
نیکلای سرکوزی، رئیس جمهور فرانسه و زاکربرگ، این دو بر سر اعمال کنترل بیشتر بر روی اینترنت با یکدیگر اختلاف نظر دارند
نظر شما