۷ خرداد ۱۳۹۰، ۱۹:۵۶

نوذری:

مصارف مالی در بانکهای کهگیلویه و بویراحمد دوبرابر منابع آنهاست

مصارف مالی در بانکهای کهگیلویه و بویراحمد دوبرابر منابع آنهاست

یاسوج - خبرگزاری مهر: استاندار کهگیلویه و بویراحمد یکی از مشکلات استان را مشکلات مالی بانک ها عنوان کرد و گفت: مصارف مالی در بانکهای استان نزدیک به دو برابر منابع آنهاست.

به گزارش خبرنگار مهر، قوام نوذری عصر شنبه در شورای اداری استان در شهرستان بهمئی، افزود: برای بازگشت سرمایه و تجهیز منابع بانک ها باید به فرهنگ پس انداز و سپرده های مردمی در بانک ها توجه کرد.

وی بیان کرد: همچنین پرداخت بدهی ها به بانک ها و  ایجاد زمینه تسهیل وصول معوقه ها از سوی بانک ها جهت ارتقاء گردش مالی و رونق اقتصادی ضروری است.

نوذری همچنین اظهار داشت: تجهیز، تخصیص و بکارگیری منابع و اعتبارات با تدبیر، اندیشه و طبق شاخص ها برنامه ریزی می شود و هزینه و بکارگیری آنها هم بر اساس ضرورت ها و اولویت بندی هاست.

وی بیان داشت: با تدبیر و برنامه ریزی، مدیران در سال جهاد اقتصادی باید با تلفیق منابع عمومی و بخش خصوصی، مشارکت سرمایه های اندک حاصل از درآمد مردم، یارانه ها، سود سهام عدالت و کمک های کمیته امداد امام (ره)، برای کارآفرینی و ایجاد اشتغال پایدار تلاش کنند.

نوذری با بیان اینکه، هم اکنون دو هزار و 121پروژه در قالب 453 طرح در استان در دست اجرا است، گفت: از این تعداد 340پروژه در سال 1389عملیات اجرایی آنها آغاز شده است و برای اینکه این پروژه ها تکمیل شوند، در سال جاری پروژه جدید تعریف نمی شود.

استاندار با بیان اینکه، اعتبارات عمرانی سال جاری استان افزایش چشم گیری دارد، گفت: همه مدیران تلاش کنند، تا پروژه های اولویت دار و تاثیرگذار در بخش های خود را با اعتبار عمرانی امسال به اتمام برسانند.

نوذری به قرار گرفتن استان بر مدار توسعه و پیشرفت در همه جنبه ها اشاره کرد و گفت: در گذشته اگر برای دریافت کمک های مالی و اعتباری به مرکز کشور مراجعه می شد از ما برنامه و مطالعات می خواستند و جوابی نداشتیم، ولی امروز با تهیه شناسنامه کامل استان، کار مطالعاتی و پژوهشی نقطه به نطقه استان انجام شده و یا در دست اجراست و برای بکارگیری همه توانمندی ها، ظرفیت ها و منابع، اولویت بندی ها مشخص و در برنامه زمانبندی شده سالیانه، پنج ساله پنجم و درازمدت قرار گرفته است.

وی توجه به مسئله ایجاد اشتغال و مشاغل خانگی برای گروه های سنی مختلف به خصوص در روستا ها و مناطق عشایری را بسیار ضروری دانست و گفت: ائمه جمعه و جماعات، شوراهای اسلامی و آحاد مردم به کمک مدیران دستگاه های اجرایی و بانک های عامل جهت ایجاد فرهنگ کار و فعالیت و تولید، برنامه ریزان، کار آفرینان و متقاضیان را کمک و یاری نمایند.

نوذری همچنین نسبت به عملیاتی کردن مصوبات شوراهای اداری که در شهرستان ها برگزار می شود، تاکید کرد و گفت: تمام تصمیمات و پیشنهادت مطرح شده در کارگروه چهار گانه در شهرستان ها که بلافاصله در شورای اداری مصوب می شود، از طریق فرمانداران و مدیران مربوطه استانی پیگیر آن باشند.

بیش از 60 مصوبه در بخش های مختلف در این نشست به تصویب رسید.

کد خبر 1322923

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha