به گزارش خبرگزاری مهر، افسانه دشتی کارشناس پرستاری و سازنده این دستگاه می گوید: این وسیله کمک زیادی به بیمار و کادر درمانی در انجام مراحل کششی اعضای بدن که ناشی از شکستگی است می کند.
وی تصریح کرد: ایده اصلی این کار با این مسئله دنبال شد که وسیله ای طراحی و ساخته شود که بتواند جایگزین مناسبی برای پرسنل درمانی باشد و مستقل کار کند.
دشتی افزود: در طراحی و ساخت این دستگاه تلاش شد تا این وسیله بتواند میزان کشش و بالا بردن عضو را که مد نظر جراح است انجام دهد و جراح در حین عمل جراحی اگر به جا انداختن شکستگی داشت از این وسیله استفاده کند.
دشتی تصریح کرد: این دستگاه در حال حاضر نمونه آزمایشگاهی است و بطور ساده طراحی شده و شاید نواقصی هم داشته باشد که در آزمایش های آنها را شناسایی و رفع خواهیم کرد.
طراح و سازنده دستگاه کشش و نگهدارنده اعضای آسیب دیده بدن بیمار همچنین گفت: در ابتدا بدنبال آن بودیم که کارکرد دستگاه را مشخص کنیم اما با تغییرات لازم و اصلاح نواقص امیدواریم قابلیت های بیشتری به آن اضافه شود و با تمام الکترونیک شدن دستگاه زمینه انجام کارهای مورد نظر جراح نیز فراهم شود.
دکتر ترابی جراح و ارتوپد استان هم گفت: با این دستگاه می توان هم کشش و هم بیمار را آماده کنیم و وسیله بسیار خوبی است که با تغییرات خاصی می تواند با سبک تر شدن و قابل حمل شدن در بیمارستانهای کشور مورد استفاده قرار گیرد.
نظر شما