به گزارش خبرنگار مهر در تبریز، خلیل ساعی ظهر سه شنبه در جلسه بررسی کاهش خسارتهای کشاورزی استان افزود: خریداری دو دستگاه دمنده باد نیازمند یک میلیون و 200 میلیون ریال است.
وی یادآور شد: در برخی نقاط سردسیر استان خسارتهای سنگینی به واسطه برودت شدید هوا ایجاد میشود و بنابراین کارآیی دستگاه دمنده باد در این زمینه باید تائید شود.
خلیل ساعی با اشاره به برد دستگاههای دمنده باد در کنترل سرمازدگی گفت: با توجه به تاثیر این دستگاه در محدوده پنج هکتاری، عملکرد آن در فاصله بیش از پنج هکتاری نیز باید بررسی شود.
وی با تاکید بر استفاده از روشهای نوین در کاهش خسارتهای طبیعی اظهار داشت: همه ساله خسارتهای سنگینی از سوی عوامل طبیعی، علاوه بر زمینهای کشاورزی و باغها متوجه عموم جامعه میشود.
رئیس ستاد حوادث غیرمترقبه آذربایجان شرقی اظهار داشت: در سالهای اخیر تامین اعتبار برای جبران خسارات در استان با مشکل مواجه بوده و در این راستا با محدودیتهایی مواجه هستیم.
وی استفاده از بیمه و استفاده از روشهای پیشگیرانه را از روشهای تامین خسارتهای کشاورزی دانست و گفت: استفاده از روشهای نوین کشاورزی و دستگاههای پیشرفته نیز مورد توجه خواهد بود.
مدیرکل بحران استانداری آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: آذربایجانشرقی استانی سردسیر بوده و خسارتهای سنگینی در این زمینه وارد میشود و بنابرابن باید تلاش کرد از روشهای سنتی نیز برای کاهش خسارتها استفاده شود.
نظر شما